akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki ludziska! Ja w robo jestem i nie wiem czy się wyrwę wcześniej...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja w teorii będę,chyba że toaleta mnie nie puści
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Akjam najlepszego i tylko udanych modów...chociaż za dużo tam już nie ma do modzenia
pajda Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja w teorii będę,chyba że toaleta mnie nie puści No przeca trzeba się pochwalić nowym kołem [emoji39]
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pajda zabierz kompa i twój komplet kluczy
Mario22 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Akjam najlepszego chłopie. Sto Lat ( Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) stary stoi w ASO Ja myśle ze jak bedziesz czerwona strzała to się frekwencja zrobi taka jak za dawnych latPajda zabierz kompa i twój komplet kluczy A co chcesz mi zderzak poskładać na szybko? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez pajda
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeszcze raz ludziska dzięki za pamięć! Pany potrzebuje otworzyć auto ALE... Nie mam wkładki, kluczyk padł, nie wiadomo co się stało... Jakieś pomysły? Serio! Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez akjam
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a w klapie nie masz? Zostaje ci szyba,albo jazda po drugi kluczyk.Bo awaryjnie ci go nie otworzą bo z klamki się nie da i przycisk też nie działa jak zamkniesz z pilota
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a w klapie nie masz? Zostaje ci szyba,albo jazda po drugi kluczyk.Bo awaryjnie ci go nie otworzą bo z klamki się nie da i przycisk też nie działa jak zamkniesz z pilota ..nie da z klamki i przycisku?! Aż pójdę sie zamknąć w aucie z pilota
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No właśnie nie da się otworzyć z przycisku nawet jakbym się dostał do środka jakimś cudem... Drugi kluczyk - padła elektronika. Jak wybije szybę i okaże się, że w tym kluczyku też padła elektronika to co zrobić?
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 a w klapie nie masz? Zostaje ci szyba,albo jazda po drugi kluczyk.Bo awaryjnie ci go nie otworzą bo z klamki się nie da i przycisk też nie działa jak zamkniesz z pilota W B7 nima. Drugi kluczyk nic nie da jak się komfort rozkodował, po odłączonym aku. akjam najlepszego staruchu No właśnie nie da się otworzyć z przycisku nawet jakbym się dostał do środka jakimś cudem... Drugi kluczyk - padła elektronika. Jak wybije szybę i okaże się, że w tym kluczyku też padła elektronika to co zrobić? Wierzyć mi się nie chce że się nie da.
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki Tomku! Komfort chyba się nie rozkodował bo po podłączeniu aku wszystko działało... Tu jest chyba problem z kluczykiem (elektronika). ???
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki Tomku! Komfort chyba się nie rozkodował bo po podłączeniu aku wszystko działało... Tu jest chyba problem z kluczykiem (elektronika). ??? Chodzi o to że trzeba przyuczyć pilot do komfortu poprzez włożenie go do stacyjki i na zapłonie kliknąć na kluczyku otwórz/zamknij przez kilka sekund. Podobnie trzeba zrobić z szybami żeby komfortowe opuszczanie/podnoszenie działało.
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Czyli teoretycznie jakby udało się opuścić szybę pasażera i jakimś cudem udało się włożyć kluczyk do stacyjki to powinno być ok (nawet jak elektronika padła) - chodzi o to żeby otworzyć samochód?
Rekomendowane odpowiedzi