WOLF A4 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Wogole to zniama planu jest bo jade po niego w srode a niewiem czy viktorowi bedzie pasowac :/ cały tydzień podobno ma wolne , to ja wiem , że mu działa i może jechać no to chyba pojedziemy bo mam jeszcze koło ratunkowe bo muszet moze by Nawara jechał ale wolał bym z viktorem ale nały minus tego wszystkiego jest to ze jadac tam musz jeszcze zawiesc karoline do warszawy na sesje
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 odrobinke :slina To uderzaj na miasto sam mam iść [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:02_________________________________________________ Wogole to zniama planu jest bo jade po niego w srode a niewiem czy viktorowi bedzie pasowac :/ cały tydzień podobno ma wolne , to ja wiem , że mu działa i może jechać no to chyba pojedziemy bo mam jeszcze koło ratunkowe bo muszet moze by Nawara jechał ale wolał bym z viktorem ale nały minus tego wszystkiego jest to ze jadac tam musz jeszcze zawiesc karoline do warszawy na sesje to ja zawioze Karo na sesje i przy okazji może wyrwe jakąś modele , a Ty jedź po fure
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu
Bulczas Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu Jest jedno wyjście sam mam iść :confused4 Poczekaj do 6 marca
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nom wiem że jest wyjście ale no chce jednak jeszcze spróbować może się uda
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu
stanley Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu ja przemyślałem sprawę i też odpuściłem, przypomniało mi się ze obiecałem promotorowi, że do piątku oddam prace mgr [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:14_________________________________________________zapomniałem dodać, że jestem z pracą w lesie.......
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu zdaję sobie z tego sprawe no ale chce spróbować uda się to się uda nie to nie, obiecuję że jak tylko będę miał wolny weekend to sobie odbijemy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu zdaję sobie z tego sprawe no ale chce spróbować uda się to się uda nie to nie, obiecuję że jak tylko będę miał wolny weekend to sobie odbijemy :gwizdanie: jestem z Tobą
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ta szkoła mnie wykończy zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu zdaję sobie z tego sprawe no ale chce spróbować uda się to się uda nie to nie, obiecuję że jak tylko będę miał wolny weekend to sobie odbijemy :gwizdanie: jestem z Tobą szkoła szkoła ale browarka trza się napić i brać do pisania sprawozdań
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść
Bulczas Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść Ja się kiepsko czuje a do tego nie spałem po nocce i zaraz padnę chyba do wyra :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść ee tam jaki tam alkoholizm ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść Ja się kiepsko czuje a do tego nie spałem po nocce i zaraz padnę chyba do wyra :gwizdanie: no jak nie spałeś po nocce to ostro. ale kapa że niemogę jutro jechać odebrać auta zasrana szkoła
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 a o kerej wracasz? bo ja sie też bym musiał wybrać do Baq'a to można by dwie pieczonki na jednym ogniu przypiec [br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:59_________________________________________________macie konta na FB ? jak tak to dawać linki
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a o kerej wracasz? bo ja sie też bym musiał wybrać do Baq'a to można by dwie pieczonki na jednym ogniu przypiec był bym w domu koło 19 20 tak mi się wydaje dopiero To kiedy jedziesz po auto nom w poniedziałek będę musiał coś wykombinować żeby pojechać po pracy uff sprawozdania załatwione teraz trochę sobie poczytać notatki i tyle się uda to się uda nii to niii hehe
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 a w poniedziałek kiedy kończysz? bo to byśmy mogli razem skoczyć
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a w poniedziałek kiedy kończysz? bo to byśmy mogli razem skoczyć nom o 15 jestem w domu
keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 a w poniedziałek kiedy kończysz? bo to byśmy mogli razem skoczyć nom o 15 jestem w domu no to super , postaram sie dzień poukładać , dogadam sie z Didilią i Ciśniem w poniedziałek
Rekomendowane odpowiedzi