Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wogole to zniama planu jest bo jade po niego w srode a niewiem czy viktorowi bedzie pasowac :/

cały tydzień podobno ma wolne , to ja wiem , że mu działa i może jechać :tongue4:

no to chyba pojedziemy bo mam jeszcze koło ratunkowe bo muszet moze by Nawara jechał ale wolał bym z viktorem ale nały minus tego wszystkiego jest to ze jadac tam musz jeszcze zawiesc karoline do warszawy na sesje

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odrobinke :slina

To uderzaj na miasto :decayed:

sam mam iść :confused4:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:02_________________________________________________

Wogole to zniama planu jest bo jade po niego w srode a niewiem czy viktorowi bedzie pasowac :/

cały tydzień podobno ma wolne , to ja wiem , że mu działa i może jechać :tongue4:

no to chyba pojedziemy bo mam jeszcze koło ratunkowe bo muszet moze by Nawara jechał ale wolał bym z viktorem ale nały minus tego wszystkiego jest to ze jadac tam musz jeszcze zawiesc karoline do warszawy na sesje

to ja zawioze Karo na sesje i przy okazji może wyrwe jakąś modele , a Ty jedź po fure :kox:
Opublikowano

ta szkoła mnie wykończy :wallbash: zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu :wallbash:

Opublikowano

ta szkoła mnie wykończy :wallbash: zamiast się iść napić to ja siedzę jak ciota w domu :wallbash:

Jest jedno wyjście :naughty:

sam mam iść :confused4

Poczekaj do 6 marca :naughty:
Opublikowano

nom wiem że jest wyjście ale no chce jednak jeszcze spróbować może się uda :confused4:

Opublikowano

nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu :polew:
Opublikowano

ja przemyślałem sprawę i też odpuściłem, przypomniało mi się ze obiecałem promotorowi, że do piątku oddam prace mgr :blink:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:14_________________________________________________zapomniałem dodać, że jestem z pracą w lesie....... :blink:

Opublikowano

Wam się coś w głowach porobiło :shocked:

Opublikowano

nie , żebym chciał mieć na Ciebie zły wpływ czy cuś ... ale faktycznie jak ciota siedzisz w domu :polew:

zdaję sobie z tego sprawe :wallbash:

no ale chce spróbować uda się to się uda nie to nie, obiecuję że jak tylko będę miał wolny weekend to sobie odbijemy :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

no ale chce spróbować uda się to się uda nie to nie, obiecuję że jak tylko będę miał wolny weekend to sobie odbijemy :gwizdanie: :wink4:

jestem z Tobą :wink4:

Opublikowano

jestem z Tobą :wink4:

szkoła szkoła ale browarka trza się napić i brać do pisania sprawozdań :wallbash:

Opublikowano

ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść :disgust:

Opublikowano

ja nie lubie pić w domu , troche mi to pod alkoholizm podchodzi , a na miasto nie ma z kim pójść :disgust:

Ja się kiepsko czuje a do tego nie spałem po nocce i zaraz padnę chyba do wyra :gwizdanie:
Opublikowano

ee tam jaki tam alkoholizm :decayed:

Ja się kiepsko czuje a do tego nie spałem po nocce i zaraz padnę chyba do wyra :gwizdanie:

no jak nie spałeś po nocce to ostro.

ale kapa że niemogę jutro jechać odebrać auta :kwasny: zasrana szkoła :wallbash:

Opublikowano

To kiedy jedziesz po auto :shocked:

Opublikowano

a o kerej wracasz? bo ja sie też bym musiał wybrać do Baq'a :wink4: to można by dwie pieczonki na jednym ogniu przypiec :kox:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 21:59_________________________________________________macie konta na FB ? :naughty: jak tak to dawać linki :)

Opublikowano

a o kerej wracasz? bo ja sie też bym musiał wybrać do Baq'a :wink4: to można by dwie pieczonki na jednym ogniu przypiec :kox:

był bym w domu koło 19 20 tak mi się wydaje dopiero :confused4:

To kiedy jedziesz po auto :shocked:

nom w poniedziałek będę musiał coś wykombinować żeby pojechać po pracy

uff sprawozdania załatwione :cool1: teraz trochę sobie poczytać notatki i tyle się uda to się uda nii to niii hehe

Opublikowano

a w poniedziałek kiedy kończysz? bo to byśmy mogli razem skoczyć ;)

Opublikowano

nom o 15 jestem w domu :wink4:

Opublikowano

nom o 15 jestem w domu :wink4:

no to super , postaram sie dzień poukładać , dogadam sie z Didilią i Ciśniem w poniedziałek :wink4: