Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ja nie do jadę mimo pogody, miałem przed chwilą akcję: z młodą byłem na hulajnodze i na takim placu koło bloku biegała naćpana baba z jakąś zwiniętą chustką w ręce , zaczepiała ludzi , trzy razy do mnie podbijała, coś pier**liła pod nosem do mnie, wyzywała itp i chciała mi tą chustkę wcisnąć w ryj, startowała z łapami - o mało jej nie zajebałem tą hulajnogą. Młoda stwierdziła, że ta baba jest głupia. Zadzwoniłem gdzie trzeba i pani pojechała na wycieczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No to kolejny dzień szaleństwa [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ja nie do jadę mimo pogody, miałem przed chwilą akcję: z młodą byłem na hulajnodze i na takim placu koło bloku biegała naćpana baba z jakąś zwiniętą chustką w ręce , zaczepiała ludzi , trzy razy do mnie podbijała, coś pier**liła pod nosem do mnie, wyzywała itp i chciała mi tą chustkę wcisnąć w ryj, startowała z łapami - o mało jej nie zajebałem tą hulajnogą. Młoda stwierdziła, że ta baba jest głupia. Zadzwoniłem gdzie trzeba i pani pojechała na wycieczkę. [emoji23]nie ma co z Tobą na spota się umawiać bo jak widać jesteś w stanie każdego się pozbyć w taki czy inny sposób [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ja nie do jadę mimo pogody, miałem przed chwilą akcję: z młodą byłem na hulajnodze i na takim placu koło bloku biegała naćpana baba z jakąś zwiniętą chustką w ręce , zaczepiała ludzi , trzy razy do mnie podbijała, coś pier**liła pod nosem do mnie, wyzywała itp i chciała mi tą chustkę wcisnąć w ryj, startowała z łapami - o mało jej nie zajebałem tą hulajnogą. Młoda stwierdziła, że ta baba jest głupia. Zadzwoniłem gdzie trzeba i pani pojechała na wycieczkę. [emoji23]nie ma co z Tobą na spota się umawiać bo jak widać jesteś w stanie każdego się pozbyć w taki czy inny sposób [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] jesteś kolejny do odjebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No o tym mówiłem właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 thx za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Po 3dniach picia...w tym dwa wesela i jeden poprawin...ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siema z wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Quwa tu już nikt nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Francik otwierałeś paczke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Stanley nawet ty nie podtrzymujesz tradycji wątku, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Stanley nawet ty nie podtrzymujesz tradycji wątku, masakra Dojechałem teraz do Poznania. Psyt Edytowane 28 Czerwca 2016 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 thx za spota dzięki za spotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi