Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 siema z wieczora wóz sprzedany czas zacząć szukać innego kogo wjebałeś na minę ? kogoś z forum ?
tolek85 Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 właśnie gdzie poszła? Gdzieś na "zewnątrz"?
Ravu Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Sunrise Festival się zaczyna, a fury takie że głowa boli
Multis Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Szczyt bycia przystojnym? Wyrwać du. pe na multiple....
pajda Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 siema z wieczora wóz sprzedany czas zacząć szukać innego kogo wjebałeś na minę ? kogoś z forum ? Czekałem aż się wypowiesz.Poszla do Chorzowa batory do młodzieniaszka który sie zalogował i czyta forum ale nicku nie znam. Ps. Niemiec płakał jak sprzedawał i do dziś dzwoni silnika poslucha [emoji6]
turzol Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Co teraz będzie Pajda? Mam nadzieje że zostaniesz wierny marce
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 siema z wieczora wóz sprzedany czas zacząć szukać innego kogo wjebałeś na minę ? kogoś z forum ? Czekałem aż się wypowiesz.Poszla do Chorzowa batory do młodzieniaszka który sie zalogował i czyta forum ale nicku nie znam. Ps. Niemiec płakał jak sprzedawał i do dziś dzwoni silnika poslucha [emoji6] żartowałem...ale chłopak wsadzi 20k i będzie zadowolony co teraz ? nie podejmuj pochopnych decyzji Niemiec tylko wsiadał posłuchać radia Bier coś polotem nie dziadziej
pajda Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Co teraz będzie Pajda? Mam nadzieje że zostaniesz wierny marce He he żeby zas wpakować 20k Tico w gazie[emoji39] musze się odkuc A tak na poważnie to nie wiem. Narazie oglądam b6/b7 ale passata
Rekomendowane odpowiedzi