Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ide spać cipeczki ja też się powoli zwijam też zjem i się zbieram
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Jestem za***isty zrobiłem makro, które robi wykres z logów :kox: kij, że to nie jest potrzebne - ale fajne i obrazuje lepiej niż "cyferki"
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Jestem za***isty zrobiłem makro, które robi wykres z logów :kox: kij, że to nie jest potrzebne - ale fajne i obrazuje lepiej niż "cyferki" jestem z ciebie dumny
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Jestem za***isty zrobiłem makro, które robi wykres z logów :kox: kij, że to nie jest potrzebne - ale fajne i obrazuje lepiej niż "cyferki" jestem z ciebie dumny teraz to trochę zmodyfikuję i będzie git
Kędzior Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Jestem za***isty zrobiłem makro, które robi wykres z logów :kox: kij, że to nie jest potrzebne - ale fajne i obrazuje lepiej niż "cyferki" jestem z ciebie dumny teraz to trochę zmodyfikuję i będzie git lece spac narka
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jak pisałęm już wcześniej byłem wczoraj w City Rocku Obsługiwała mnie oczywiście Violetta znów było to samo czyli wóda, wóda i wóda, przesympatyczna Violka powiedziała na samym wstępie, że mi nie ufa ciekawe czemu ale zgon
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jak pisałęm już wcześniej byłem wczoraj w City Rocku Obsługiwała mnie oczywiście Violetta znów było to samo czyli wóda, wóda i wóda, przesympatyczna Violka powiedziała na samym wstępie, że mi nie ufa ciekawe czemu ale zgon pytała się Wiola o mnie? nadal jest uczennica czy awansowała?
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jak pisałęm już wcześniej byłem wczoraj w City Rocku Obsługiwała mnie oczywiście Violetta znów było to samo czyli wóda, wóda i wóda, przesympatyczna Violka powiedziała na samym wstępie, że mi nie ufa ciekawe czemu ale zgon pytała się Wiola o mnie? nadal jest uczennica czy awansowała?
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 jak pisałęm już wcześniej byłem wczoraj w City Rocku Obsługiwała mnie oczywiście Violetta znów było to samo czyli wóda, wóda i wóda, przesympatyczna Violka powiedziała na samym wstępie, że mi nie ufa ciekawe czemu ale zgon pytała się Wiola o mnie? nadal jest uczennica czy awansowała? hehe tak ostro było? hehehe pewnie niechciała o mnie pytać bo by się rozmarzyła i przeszkadzało by jej to w pracy :gwizdanie: :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Kędzior Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: czyli za grubo hehe
Skydiver Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 kto gra grubo wygrać musi :sick3: :sick3:
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 siema Krolu , chyba nie jest trudno zrobić wykres w excellu
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema Krolu , chyba nie jest trudno zrobić wykres w excellu ale zrobić tak, że excel sam z ciebie robił wykresy po naciśnięciu guzika już jest
Rekomendowane odpowiedzi