talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie...z racji tego, że mój magiel powiedział "nara" . Powiedzcie mi jedno ja mam nr 8D1422072Q, a czym on się różni np. od np tego 8D1422071P czy 8D1422105B Bo swój mam już wyciągnięty i chce zamówić jakiś, tylko niech mi ktoś pomoże w tym szyfrowaniu i psssyt http://www.tomag.com.pl/ zawieź tutaj, robiłem pół roku temu swój, wiele osób nawet z małopolski wozi do niego do regeneracji magle;)
tolek85 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Hi yyyyy dzień dobry Państwu Bo ja tu nowy jestem i o spota pytam Jest dziś jakiś spocik? To , że o spota to luz .Dobrze , że nie chcesz przyjechać tylko błędów pokasować . He heAle wezmę kompa na wszelki wypadek [emoji6] Gdzie ? SCC?
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie...z racji tego, że mój magiel powiedział "nara" . Powiedzcie mi jedno ja mam nr 8D1422072Q, a czym on się różni np. od np tego 8D1422071P czy 8D1422105B Bo swój mam już wyciągnięty i chce zamówić jakiś, tylko niech mi ktoś pomoże w tym szyfrowaniu i psssyt [emoji481] http://www.tomag.com.pl/ zawieź tutaj, robiłem pół roku temu swój, wiele osób nawet z małopolski wozi do niego do regeneracji magle;) Magla się nie regeneruje!
stanley Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Myślę, że dam radę podjechać dawno kebaba nie jadłem
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Myślę, że dam radę podjechać dawno kebaba nie jadłemJa też
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 3 stawy czy silesia? Pytam bo być może wpadne Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ok myśle że wpadne. Będziecie punktualnie o 19? Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ok myśle że wpadne. Będziecie punktualnie o 19? Naciapane z Z2 ja bede punktualnie
akjam Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 No to jak się ogarnę ze wszystkim to tez będę
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Panowie...z racji tego, że mój magiel powiedział "nara" . Powiedzcie mi jedno ja mam nr 8D1422072Q, a czym on się różni np. od np tego 8D1422071P czy 8D1422105B Bo swój mam już wyciągnięty i chce zamówić jakiś, tylko niech mi ktoś pomoże w tym szyfrowaniu i psssyt [emoji481] http://www.tomag.com.pl/ zawieź tutaj, robiłem pół roku temu swój, wiele osób nawet z małopolski wozi do niego do regeneracji magle;)Magla się nie regeneruje! ...też jestem tego zdania. Nie znam osoby, której by magiel wytrzymał dłużej niż rok. A dokładnie swego czasu się też tym interesowałem i do każdego co dzwoniłem, pisałem, czy też na forum widziałem, każdemu się rozciekła. "Rekordziście" się rozciekła już 3 dnia po założeniu!! A tak to dwa tygonie, miesiąc, itd. Wolę używkę kupić, zresztą już kupiłem i tyle w temacie. Ja bym wpadł...mam wolne, teraz będę zbijał bąki przed kompem...jakbym miał czym Edytowane 8 Listopada 2016 przez Polko_V
seves Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja mam wolne od fuch to będę Ja furę widziałem to nie muszę na spota jechać :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Troszeńkę jest odmieniona hahaha
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie...z racji tego, że mój magiel powiedział "nara" . Powiedzcie mi jedno ja mam nr 8D1422072Q, a czym on się różni np. od np tego 8D1422071P czy 8D1422105B Bo swój mam już wyciągnięty i chce zamówić jakiś, tylko niech mi ktoś pomoże w tym szyfrowaniu i psssyt [emoji481] http://www.tomag.com.pl/ zawieź tutaj, robiłem pół roku temu swój, wiele osób nawet z małopolski wozi do niego do regeneracji magle;)Magla się nie regeneruje! ...też jestem tego zdania. Nie znam osoby, której by magiel wytrzymał dłużej niż rok. A dokładnie swego czasu się też tym interesowałem i do każdego co dzwoniłem, pisałem, czy też na forum widziałem, każdemu się rozciekła. "Rekordziście" się rozciekła już 3 dnia po założeniu!! A tak to dwa tygonie, miesiąc, itd. Wolę używkę kupić, zresztą już kupiłem i tyle w temacie. Ja bym wpadł...mam wolne, teraz będę zbijał bąki przed kompem...jakbym miał czym a ja się z tym nie zgodzę, robiłem magiel w B4/B5/B6 i tak odpowiednio 40kkm/100kkm/30kkm te auta zrobiły po regeneracji za mojej kadencji miałem dziś czas żeby podjechać ale niestety jak na złość choróbsko wczoraj mnie złapało
Rekomendowane odpowiedzi