Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw porównania q a 4motion

A jaki masz problem? :)

Dzwoń do Stanleya i w 0,5 h większość dylematów rozwiążecie ;)

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q

Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ^_^

ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje :decayed:

Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze :wink:​​

Amen .
Ja też mam banana odkąd quattro na pokładzie i pada śnieg... Ostatnio na stożek pod górna stacje na samych zimowych a kumpel oplem w połowie został. Ale nie mówię jakby ładne b8 się znalazło bez quattro to bym się skusił [emoji6]

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Ja tak mam przy RWD.... Parkingisą moje... Dziś rano przed 5 rano uapalałem dziada na parkingu Auchana

Naciapane z Z2

:hi:

Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars?

Synku do kogo to pytanie... Nie ma Forzy w którą nie grałem.... ;-) co do Forzy 3 to spoko ale chyba dwójka jednak mnie bardziej powaliła i więcej godzin jej poświęciłem... W tej chwili ma ją Diman więc troche jestem po tyłach ale upalam Drivecluba więc zero stresu... Horizon 3 dostał teraz dobre DLC za jedyne Ok 80 zł... Troche lipa skoro się kupuje gre za 230 zł i jeszcze prawie stówa DLC... Komercha w h*j i wszystko idzie w tym kierunku... Aż się boje nowego GT na PS4 i nowej Forzy torowej.... Skarbonki będą rozbite

Co do Project Cars miałem na xbox one i mam na PS 4... Wyższa szkoła jazdy... Nie bede sie rozpisywał bo to nie forum o grach. Ale jak ktoś wymiata na projekcie na padzie to mega szacun... Ja tam ogarniam fury typu Clio RS lub Megane RS...

Kuzynek ma game rooma z projektorem fotel kubełek i mocnego kompa z dobrą kierą i jest ogień ale potrzeva godzin nauki żeby to pochytać także cZuje respekt przed Project Cars tak samo jak przed Assetto Corsą...

Naciapane z Z2

Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany

Naciapane z GT-N7105

Jest bardziej Arcadowy...do tego sporo DLC w dobrej cenie... Tryb drift.... Jest naprawde dobrze i ja bym tego nie porównał do Horizona czy jakielkolwiek Forzy

Naciapane z Z2

Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon

Naciapane z GT-N7105

Na Xbox jak się nie mylę to nie ma driveclub a to jest prawie to samo co Forza 3 horizon

Naciapane z GT-N7105

Driveclub to tytuł flagowy tylko na PS4. Nie wyszedł ani na xboxa ani na nintendo czy na PC... To jest inclusive Play Station... Jedyny z typy wyścigowych poza GT ale na nowe GT jeszcze poczekamy...

Naciapane z Z2

Nadrobiłem... Siema z wieczora

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Do :bry: wieczór

Opublikowano

Jeszcze apropos quattro.

Dzisiaj jechałem z sąsiadem Przemkiem (od tej białej B8)

Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... ;)

Jest dzik :)

Opublikowano

Jeszcze apropos quattro.

Wsiadam do auta, patrzę, a On ESP wyłączone. I jego tekst: teraz to dopiero uczę się tego samochodu.... ;)

Dzik!

Ja u siebie jeszcze nie wyłączyłem ESP

Jeszcze apropos quattro.

Dzik!

Jeszcze apropos quattro.

Dzik!

Opublikowano

Jak trzeba wykorzystać napęd to tylko esp off ;)

:)

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Psyyyyt

Opublikowano

Ruby l4 czy już robisz?

Opublikowano

L4 ... ale pić moge...

Opublikowano
Opublikowano

Bry

Naciapane z Z2

Opublikowano

L4 ... ale pić moge...

:grin:

:siema:

Opublikowano

Opublikowano

Przy ESP OFF na parkingu kręcę się wokół swojej osi :)

Pajda, opony mam nówki 235/40/18 kormoran snow pro 2 specjalnie do masy auta wziąłem nieco szersze. Zresztą do B8 będą pasować bo są szersze gumy :)

Opublikowano

Opublikowano

no heloł q z esp to tak jak byś ośką jechał

Jeszcze apropos quattro.

Ewelina w fiescie w ogole nie ma kontroli trakcji i cały czas tak jezdzi od kilku lat... to dopiero szaleństwo hehehe

oska bokiem? Chyba nie jechałeś Q

Ja panowie w ogóle jestem w głębokim szoku bo po raz pierwszy użytkuje q w zimie. to jest dla mnie nienormalne jak to się odpycha... jak czołg... na śniegu normalnie wciska w fotel ^_^

ale fakt, trzeba pamiętać, że tak samo nie hamuje :decayed:

Jedno jest pewne, nigdy więcej ośki... to co że straty w lato itp. srata tata... pogoda na Q jest zawsze :wink:​​

Amen .
Ja też mam banana odkąd quattro na pokładzie i pada śnieg... Ostatnio na stożek pod górna stacje na samych zimowych a kumpel oplem w połowie został. Ale nie mówię jakby ładne b8 się znalazło bez quattro to bym się skusił [emoji6]

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Ja tak mam przy RWD.... Parkingisą moje... Dziś rano przed 5 rano uapalałem dziada na parkingu Auchana

Naciapane z Z2

Mario a grałeś w forze hgorizon3 lub project cars?

Synku do kogo to pytanie... Nie ma Forzy w którą nie grałem.... ;-) co do Forzy 3 to spoko ale chyba dwójka jednak mnie bardziej powaliła i więcej godzin jej poświęciłem... W tej chwili ma ją Diman więc troche jestem po tyłach ale upalam Drivecluba więc zero stresu... Horizon 3 dostał teraz dobre DLC za jedyne Ok 80 zł... Troche lipa skoro się kupuje gre za 230 zł i jeszcze prawie stówa DLC... Komercha w h*j i wszystko idzie w tym kierunku... Aż się boje nowego GT na PS4 i nowej Forzy torowej.... Skarbonki będą rozbite

Co do Project Cars miałem na xbox one i mam na PS 4... Wyższa szkoła jazdy... Nie bede sie rozpisywał bo to nie forum o grach. Ale jak ktoś wymiata na projekcie na padzie to mega szacun... Ja tam ogarniam fury typu Clio RS lub Megane RS...

Kuzynek ma game rooma z projektorem fotel kubełek i mocnego kompa z dobrą kierą i jest ogień ale potrzeva godzin nauki żeby to pochytać także cZuje respekt przed Project Cars tak samo jak przed Assetto Corsą...

Naciapane z Z2

Ale driveclub lepszy jak dla mnie bardziej dopracowany

Naciapane z GT-N7105

Jest bardziej Arcadowy...do tego sporo DLC w dobrej cenie... Tryb drift.... Jest naprawde dobrze i ja bym tego nie porównał do Horizona czy jakielkolwiek Forzy

Naciapane z Z2

Naciapane z GT-N7105

Naciapane z GT-N7105

Driveclub to tytuł flagowy tylko na PS4. Nie wyszedł ani na xboxa ani na nintendo czy na PC... To jest inclusive Play Station... Jedyny z typy wyścigowych poza GT ale na nowe GT jeszcze poczekamy...

Naciapane z Z2

Nadrobiłem... Siema z wieczora

Naciapane z Z2

no ja wlasnie szukam czegos w podobienstwo project cars na kompa ale z wieksza iloscia normalnych aut i tu by mi pasowala forza horizon 3 forza to arkadowka czy raczej ala simu jak project?

ja smigam w project na kierownicy na kompie

Opublikowano

Siemka chłopy ma ktoś namiary na horneth

Naciapane z GT-N7105

Edytowane przez walada1987

Opublikowano

Mario tyś się z powołaniem pomylił trza było iść za testera gier byś recenzje pisał :wink:

Opublikowano

Cześć

Opublikowano

Przy ESP OFF na parkingu kręcę się wokół swojej osi :)

Pajda, opony mam nówki 235/40/18 kormoran snow pro 2 specjalnie do masy auta wziąłem nieco szersze. Zresztą do B8 będą pasować bo są szersze gumy :)

jak oceniasz tą gumę ? też chciałem je kupić ale w końcu wziąłem Nexen windguard sport

aha bo bym zapomniał

myk :D tak tak wiem mówiłem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.