Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu może nie jeżdże najwolniej , ale bezpiecznie i już baaardzo dawno mandacisza nie dostam Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jak by nie szkoła to też bym mógł zawitać ale odpada niestety Jak będę na l4 to też może pojadę. Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu jedź za nim wiesz przeważnie łapią pierwszego :gwizdanie: Albo drugiego jak jadą VECTRĄ... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Kędzior! CO z tym sępem? no wiesz jak to z sępem jest... sępi :polew: Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu może nie jeżdże najwolniej , ale bezpiecznie i już baaardzo dawno mandacisza nie dostam hehe bo cię dogonić niemogą żeby ci dać mandat
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu może nie jeżdże najwolniej , ale bezpiecznie i już baaardzo dawno mandacisza nie dostam Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB na drogach które znam na przestrzał nie włączam jak jade w trase to co innego często patrze w lustra i rozglądam sie , także tajniacy mnie nie zaskoczą odpukać
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tylko nie za Keżorem bo mi zabiorą to prawko w końcu może nie jeżdże najwolniej , ale bezpiecznie i już baaardzo dawno mandacisza nie dostam Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB na drogach które znam na przestrzał nie włączam jak jade w trase to co innego często patrze w lustra i rozglądam sie , także tajniacy mnie nie zaskoczą odpukać Jak mnie zatrzymywali to nawet nie widziałem skąd się wzieli a też zawsze patrzę :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 chyba zamkne wątek , bo musze iść spać a chce być przy 1000stronce , ah ta władza :cwaniak1:
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone :polew:
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone Ale antena jest... :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kurde, ja spadam, bo mnie cos zmoglo nagle... narazicho!
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 chyba zamkne wątek , bo musze iść spać a chce być przy 1000stronce , ah ta władza :cwaniak1: Zamnkij a ja otworzę... A poza tym do 1000 brakuje parę postów... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 00:19_________________________________________________ kurde, ja spadam, bo mnie cos zmoglo nagle... narazicho! narta!
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 chyba zamkne wątek , bo musze iść spać a chce być przy 1000stronce , ah ta władza :cwaniak1: tylko spróbuj narka Baqu
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kurde, ja spadam, bo mnie cos zmoglo nagle... narazicho! chyba zamkne wątek , bo musze iść spać a chce być przy 1000stronce , ah ta władza :cwaniak1: Zamnkij a ja otworzę... A poza tym do 1000 brakuje parę postów... :gwizdanie Nie damy rady do 1000 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone :polew: Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone Ale antena jest... :polew: ? w planach mam zmiane anteny na bardziej cichociemną Nara Baq'u
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 chyba zamkne wątek , bo musze iść spać a chce być przy 1000stronce , ah ta władza :cwaniak1: tylko spróbuj narka Baqu Damy radę Kędzior!
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Akjam masz władzę ? nic się niechwaliłeś
akjam Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone :polew: Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone Ale antena jest... :polew: ? w planach mam zmiane anteny na bardziej cichociemną Nara Baq'u 2 metrową? :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone :polew: Czy ja mówie że jeździsz jak wariat To lepiej nie kracz :gwizdanie: I włącz CB haha nom CB jest najlepsze antena na 3 metry a radio niepodłączone Ale antena jest... :polew: ? w planach mam zmiane anteny na bardziej cichociemną Nara Baq'u 2 metrową? :polew: Lepiej 2,99 :polew:
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 2 metrową? :polew: 2,5m , ale cieńszy drut
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 hehe :polew: jutro Keżor przyjedzie bez anteny :polew:
Rekomendowane odpowiedzi