Adam.S Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 A co na grilla każdy coś przywiezie czy ktoś kupi i się z nim rozliczymy ?
akjam Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 14 minut temu, stanley napisał: Będę z Przemkiem więc grill bedzie 8 minut temu, Adam.S napisał: A co na grilla każdy coś przywiezie czy ktoś kupi i się z nim rozliczymy ? Ja mam jakąś kiełbaskę to przywiozę ale nie ma tego dużo. Tam węgiel został z ostatniego co kupiłem? Bo jak coś to wezmę ?
pajda Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Podjadę do Lidla tylko ile kupić ?Możesz mi kupić bułki i kiełbasę
pajda Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 i co ty na to pajda Wszystko fajnie tylko lato załóż a nie na zimie jeździć!
walada1987 Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) to jest lato uniroyal rainsport 3 funkiel nówki z fabryki Edytowane 4 Lipca 2017 przez walada1987
akjam Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Dzięki ludziska (w moim i kumpla imieniu) za miłe towarzystwo! Udany i smaczny grill!
Rekomendowane odpowiedzi