Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mój obecny tel. wczoraj śmiercią nagła zakończył swój żywot. . Zachęcony waszymi opiniami zacząłem rozglądać się za xiaomi i znalazłem coś takiego. Co o tym myślicie ? https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/smartfon-xiaomi-redmi-note-4-3-32gb-czarny Zastanawiam się jeszcze nad xcoverem 4, ktorego wlasnie nabył Stanley ale przy tym xiaomi w cenie do 1 k zł wypada trochę blado... To jest tak trochę jak z samochodami. W fordzie będziesz miał lepszy wypas, a za audi musisz zapłacić. ...Popatrz poprostu co Ci w telefonie jest potrzebne, potem wygląd , potem cena....Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Głównie zależy mi na porządnej baterii i wytrzymalosci na uszkodzenia. W pierwszym aspekcie zdecydowanie wygrywa xiaomi tylko jak u nich z trwaloscia ? Czy xcovery faktycznie są znacznie trwalsze od reszty czy to tylko taki reklamowy bajer ?
H4mm3R Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 47 minut temu, Onyks napisał: Głównie zależy mi na porządnej baterii i wytrzymalosci na uszkodzenia. W pierwszym aspekcie zdecydowanie wygrywa xiaomi tylko jak u nich z trwaloscia ? Czy xcovery faktycznie są znacznie trwalsze od reszty czy to tylko taki reklamowy bajer ? Kupisz sobie na tel dodatkowy case/etui i będziesz miał xiomi xcover
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 21 minut temu, H4mm3R napisał: Kupisz sobie na tel dodatkowy case/etui i będziesz miał xiomi xcover
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jest któryś model xiaomi z dużą bateria... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 23 minuty temu, Multis napisał: Jest któryś model xiaomi z dużą bateria... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Jeśli ta w xiaomi jest mała to jak nazwiesz ta z Samsunga?
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 14 minut temu, Onyks napisał: Jeśli ta w xiaomi jest mała to jak nazwiesz ta z Samsunga? Nie wiem o jakim xiaomi mówisz i z jakim samsungiem porównujesz....
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Xiaomi note 4 ( link powyżej ) do xcovera 4. 4100 do 2800 mAh.
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Onyks napisał: Xiaomi note 4 ( link powyżej ) do xcovera 4. 4100 do 2800 mAh. Więc jeśli patrzysz na baterię, to masz wygranego...
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Bateria jest ważna ale interesuje mnie rowniez jakość wykonania i trwałość tych telefonów. Nigdy nie miałem z nimi do czynienia i zastanawiam się czy będzie co zbierać po pierwszym kontakcie z płyta chodnikowa ?
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Onyks napisał: Bateria jest ważna ale interesuje mnie rowniez jakość wykonania i trwałość tych telefonów. Nigdy nie miałem z nimi do czynienia i zastanawiam się czy będzie co zbierać po pierwszym kontakcie z płyta chodnikowa ? Z płytą chodnikową może polec każdy , zależy jak spadnie. A i przetrwać najsłabszy... To jest akurat loteria. Ja jak zmieniałem telefon podparłem się grupa na fejsie, a i każdy tylko xiaomi... ale ja miałem konkretne wymagania, i niestety żaden nie sprostał. Ale nie zapieram się tylko przy samsungu, Jeśli xiaomi zrobi telefon który będzie miał to co ja potrzebuje, to pewnie nabędę choćby na próbę. Żaden problem potem sprzedać. Miałem LG G3 i uważam że nie ma lepszego telefonu pod kątem tego że wszystko ma... ale wadliwe płyty , za mocny wyświetlacz w stosunku do baterii, oraz defektywne softy zmusiło mnie do przejścia na SGN4.
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dzięki za pomoc, zrobię jak mówicie, nabede na próbę i kupię dodatkowe case
Multis Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 28 minut temu, Onyks napisał: Dzięki za pomoc, zrobię jak mówicie, nabede na próbę i kupię dodatkowe case Co bierzesz i skąd?
Onyks Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Tak jak pisałem, najprawdopodobniej wezmę xiaomi note 4 choć rozważam jeszcze naprawę starej xperi. A skąd ? Raczej z dystrybucji krajowej, możesz coś polecić ?
pajda Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Nie chce ktoś GPS? Oddam za darmo Mapy mega stare leży w szafie kilka lat
Rekomendowane odpowiedzi