akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 okłady z młodej piersi i w sobotę musisz być zdrów bo może teraz zrobimy tą impkę? Mówiłem Miszce i też mu raczej pasuje. [...] pełni możliwości niepokaze zeby sie niedoprawic pełni możliwoście nie pokaże... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pełni możliwoście nie pokaże... :polew: :polew: hehe no chodzi mi o to że będę się hamował w piciu choć w tym akurat jestem bardzo słaby (w hamowaniu jestem słaby)
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pełni możliwoście nie pokaże... :polew: :polew: hehe no chodzi mi o to że będę się hamował w piciu choć w tym akurat jestem bardzo słaby (w hamowaniu jestem słaby) :polew: To może będziemy Cię powstrzymywać? :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pełni możliwoście nie pokaże... :polew: :polew: hehe no chodzi mi o to że będę się hamował w piciu choć w tym akurat jestem bardzo słaby (w hamowaniu jestem słaby) :polew: To może będziemy Cię powstrzymywać? :polew: taaa dobre... :polew: Basia mnie niedała rady powstrzymać więc wy też niedacie rady :polew:
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pełni możliwoście nie pokaże... :polew: :polew: hehe no chodzi mi o to że będę się hamował w piciu choć w tym akurat jestem bardzo słaby (w hamowaniu jestem słaby) :polew: To może będziemy Cię powstrzymywać? :polew: taaa dobre... :polew: Basia mnie niedała rady powstrzymać więc wy też niedacie rady :polew: :polew: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 i już po a ty kędzior nie siedz tu tylko sie ucz nie bylo cie na spocie a wszyscy czekali na wielką odsłonę wydechu
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: dużo cię omineło ostatnim razem Akjam [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 22:58_________________________________________________ i już po a ty kędzior nie siedz tu tylko sie ucz nie bylo cie na spocie a wszyscy czekali na wielką odsłonę wydechu hehe postanowiłem was potrzymać jeszcze w niepewności miałem w planach że podjadę chociaż na godzinkę ale niedałem rady jestem rozłożony jak nic jutro raczej niepojade do szkoły więc się nawet nieuczę
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 osz ty obiboku a ja tylko jeden egzamin w plecy [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:02_________________________________________________i jeden halogen... :/ nie ma ktos do sprzedania?
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 osz ty obiboku a ja tylko jeden egzamin w plecy to ja mam na odwrót wszystko w plecy hehe nom mam zapalenie oskrzeli więc nie za fajnie
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 osz ty obiboku a ja tylko jeden egzamin w plecy to ja mam na odwrót wszystko w plecy hehe nom mam zapalenie oskrzeli więc nie za fajnie oj to nie dobrze...
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja tez mialem 2x exam i 2 w plecy to się bier do nauki mgr to nieprzelewki
stanley Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja tez mialem 2x exam i 2 w plecy to się bier do nauki mgr to nieprzelewki pierd... wolę się napić..... przynajmniej teraz , po dwóch piwkach. Będę martwił się jutro
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ehh ja chyba spadam spac bo znowu sie do roboty jutro spoznie
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ehh ja chyba spadam spac bo znowu sie do roboty jutro spoznie robota niezając nieucieknie Stanley a ja niemogę pić no
akjam Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja tez mialem 2x exam i 2 w plecy to się bier do nauki mgr to nieprzelewki Ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz! :polew:
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ja tez mialem 2x exam i 2 w plecy to się bier do nauki mgr to nieprzelewki pierd... wolę się napić..... przynajmniej teraz , po dwóch piwkach. Będę martwił się jutro zle do tego podchodzisz po 2 piwka lepiej sie uczy:D moja myslalem ze mi leb urwie jak ostatnio sie uczylem wypilem 4 i wygonilem ja z psem a ja usnolem [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:11_________________________________________________ ehh ja chyba spadam spac bo znowu sie do roboty jutro spoznie robota niezając nieucieknie Stanley a ja niemogę pić no powiedz to tym ci mi placa :D
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 jak płacą to poczekają [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:14_________________________________________________fajny kawalek
Seski Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 albo wypierdzielą a tu trzeba kupic halogen, wąż do IC, sensor air bag, kabel do zmieniarki i to by bylo auto a mieszkanie... :wallbash:
Kędzior Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 albo wypierdzielą a tu trzeba kupic halogen, wąż do IC, sensor air bag, kabel do zmieniarki i to by bylo auto a mieszkanie... :wallbash: mieszkanie poczeka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi