pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Już [emoji6] To jest na szopienicach?
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dzięki ,tylko nie wiem czy maść pomoże skoro ketanol ledwo co. Mam przepisane jakieś tabletki, ale to niezłe psychotropy na rozluźnienie mięśni. Jak wziąłem popołudniu jedną to ledwo dojechałem autem do domu. Czułem się naćpany jak nie wiem, drzemka dwugodzinna pomogłaCzy pomoże to nie wiem ale możesz spróbować maść naprawdę warta polecenia
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Teraz, pajda napisał: 18 minut temu, stanley napisał: Dzięki ,tylko nie wiem czy maść pomoże skoro ketanol ledwo co. Mam przepisane jakieś tabletki, ale to niezłe psychotropy na rozluźnienie mięśni. Jak wziąłem popołudniu jedną to ledwo dojechałem autem do domu. Czułem się naćpany jak nie wiem, drzemka dwugodzinna pomogła Czy pomoże to nie wiem ale możesz spróbować maść naprawdę warta polecenia
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) 5 minut temu, pajda napisał: 25 minut temu, ucho.77 napisał: Już To jest na szopienicach? Nikisz bardziej? Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez ucho.77
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Hi .....oprócz karku boli mnie teraz d*pa. Już wiesz jak czuje się przeciętny pedał po igraszkach
Multis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Hi Już wiesz jak czuje się przeciętny pedał po igraszkach Jaki wtajemniczony... Zdrowie...
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Stasiu i co Ci stwierdzili?! Nic. Za kilka dni powinno przejść. Ja bym ten nfz i tą całą bogatą klite konowałów wysłał ponownie do Auschwitz.
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Hi Już wiesz jak czuje się przeciętny pedał po igraszkach Boję się pomyśleć jak czuje się ponadprzecietny
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nic. Za kilka dni powinno przejść. Ja bym ten nfz i tą całą bogatą klite konowałów wysłał ponownie do Auschwitz. Nic się nie zmieni jeśli "góra" będzie obsługiwana przez szpitale kliniczne i wojskowe w razie jakiegokolwiek problemu zdrowotnego ... oni nie mają pojęcia stanley co to jest SOR , czy izba przyjęć ,na której Ty się znalazłeś.
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jaki wtajemniczony... Zdrowie... Kmiń dalej ... i nie bądź już taki zazdrosny
Multis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kmiń dalej ... i nie bądź już taki zazdrosny Ja tam wole nie zdobywać takich doświadczeń. Ale wierzę Ci na słowo
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nic się nie zmieni jeśli "góra" będzie obsługiwana przez szpitale kliniczne i wojskowe w razie jakiegokolwiek problemu zdrowotnego ... oni nie mają pojęcia stanley co to jest SOR , czy izba przyjęć ,na której Ty się znalazłeś. Tak jest nie tylko w nfz. Powinniśmy brać przykład z Kanady. Tam są odpowiedni ludzi na odpowiednich miejscach. Prawo, przepisy są robione dla ludzi, a nie przeciwko ludziom [emoji6]
Multis Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Pisałem nie zazdrość No nie ma czego...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Tak jest nie tylko w nfz. Powinniśmy brać przykład z Kanady. Tam są odpowiedni ludzi na odpowiednich miejscach. Prawo, przepisy są robione dla ludzi, a nie przeciwko ludziom [emoji6] Nie oglądasz wiadomości ?Nie widzisz co się dzieje ?Prawo ?!?!? Dla Ciebie ?Nie spałeś przez 4 doby ? Obudź się Pan
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No nie ma czego... Czyli też jesteś wtajemniczony ?
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie oglądasz wiadomości ?Nie widzisz co się dzieje ?Prawo ?!?!? Dla Ciebie ?Nie spałeś przez 4 doby ? Obudź się Pan [emoji6]Nie oglądam TV
Rekomendowane odpowiedzi