stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie dobrze Człowiek szczęśliwy A jak włączę to się wkurwiam. Wystarczy mi już ile bzdur wyrzuca FB. Co chwilę muszę kogoś/ coś blokować
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Człowiek szczęśliwy [emoji6]A jak włączę to się wkurwiam. Wystarczy mi już ile bzdur wyrzuca FB. Co chwilę muszę kogoś/ coś blokować [emoji6]Szczęśliwy ?Czemu tyle złego piszesz o NFZ ?Przecież to Ci co siedzą u góry tym zarządzają tak byś później wychodził ze szpitala wk***i..y i pisał na forum takie rzeczy.
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ta ekipa musi odejść stan. Musi. I muszą przyjść nowi ludzie. Nie związani z tym szambem.
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Szczęśliwy ?Czemu tyle złego piszesz o NFZ ?Przecież to Ci co siedzą u góry tym zarządzają tak byś później wychodził ze szpitala wk***i..y i pisał na forum takie rzeczy. Nie zrozumieliśmy się
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ta ekipa musi odejść stan. Musi. I muszą przyjść nowi ludzie. Nie związani z tym szambem. Są tacy ?W PL to tylko same układy...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Są tacy ?W PL to tylko same układy... Ja , Ty , Multis ,Miszka ... dogadamy się
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja , Ty , Multis ,Miszka ... dogadamy się Hehehe
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ta ekipa musi odejść stan. Musi. I muszą przyjść nowi ludzie. Nie związani z tym szambem. To muszą wejść nowi ludzie, u władzy są ludzie jedni i ci sami od 20 lat więc no co się może zmienić... Według mnie rozsądnie gada tylko kukiz 15.
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 ...życzę, aby Ci Stasiu przeszło za kilka dni.
Multis Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ja , Ty , Multis ,Miszka ... dogadamy się Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Was nie zdradzi....
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 To muszą wejść nowi ludzie, u władzy są ludzie jedni i ci sami od 20 lat więc no co się może zmienić... Według mnie rozsądnie gada tylko kukiz 15. Zobacz , z kim klepie ustawy
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zobacz , z kim klepie ustawy Klepie to co.uważa za słuszne. Bycie przeciwko wszystkim pomysłom według mnie jest nie logiczne na przykładzie np po
Malec Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 18 godzin temu, ucho.77 napisał: Już ? robiłem swoje, polecam
Rekomendowane odpowiedzi