Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 meczyk widzieliście ? niezły czad nie piwa się lepiej napij a nie będziesz mecze oglądał sam sie napij ja chory jestem a piłki to wogóle nie trawie no może jak te nasze patałachy grają żeby się powkurwiać Max! Ale my mówimy o hokeju! :wink4: :polew: :polew: aha o k**wa :wallbash: :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 aha o ku***a :wallbash: :polew: hehe wtopiłeś Max
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra ziomale spadam nyny bo jutro znowu muszę do pracy wsać nie spamować za dużo bo potem muszę to wszystko c zytać te wypociny narta :cool1:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra ziomale spadam nyny bo jutro znowu muszę do pracy wsać nie spamować za dużo bo potem muszę to wszystko c zytać te wypociny narta :cool1:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra ziomale spadam nyny bo jutro znowu muszę do pracy wsać nie spamować za dużo bo potem muszę to wszystko c zytać te wypociny narta :cool1: a na Newbie nieidziesz? trzymaj się
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dzisiaj dobijamy max do 1100 buhehehe ok czyli trzeba się trochę hamować
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać pussy
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać pussy powiedz to mojemu szefowi i promotorowi, jak to wszystko zalicze, to kupuje skrzyke wódki i biore tydz urlopu czujcie się zaproszeni
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać hehe pękasz?
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać pussy powiedz to mojemu szefowi i promotorowi, jak to wszystko zalicze, to kupuje skrzyke wódki i biore tydz urlopu czujcie się zaproszeni i co Ty jescze na forum robisz idź sie uczyć
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jak to wszystko zalicze, to kupuje skrzyke wódki i biore tydz urlopu czujcie się zaproszeni zrobiłem printscrena trzymam za ciebie kciuki :thumbup:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 dobra, to ja już zaczynam się zbierać hehe pękasz? Kedzior, przez te dwie wczorajsze herbatki, dzisiaj nie umiałem się skupić i zrobiłem tylko dwie tabelki Jutro muszę się spiąć i zabrać za to :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Kedzior, przez te dwie wczorajsze herbatki, dzisiaj nie umiałem się skupić i zrobiłem tylko dwie tabelki Jutro muszę się spiąć i zabrać za to :gwizdanie: musisz wypoczywać Stanley :> liczymy na ciebie
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jak to wszystko zalicze, to kupuje skrzyke wódki i biore tydz urlopu czujcie się zaproszeni zrobiłem printscrena trzymam za ciebie kciuki :thumbup: luzik jaki Basia miała dzis fajny sen :gwizdanie: związany ze mną, z Audi i ze spotami... wyślijcie jej PW to może powie o co chodziło
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jaki Basia miała dzis fajny sen :gwizdanie: związany ze mną, z Audi i ze spotami... wyślijcie jej PW to może powie o co chodziło jeżeli w tym śnie byłem ja to pewnie horror miała dziewczyna jak nic :polew:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 jaki Basia miała dzis fajny sen :gwizdanie: związany ze mną, z Audi i ze spotami... wyślijcie jej PW to może powie o co chodziło jeżeli w tym śnie byłem ja to pewnie horror miała dziewczyna jak nic :polew: ciebie nie było swintuchu byłem ja i.....
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ciebie nie było swintuchu byłem ja i..... opowiadaj dalej
Rekomendowane odpowiedzi