Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego...
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... bardzom ciekaw z czego...
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Tylko okłady z młodych piersi... :gwizdanie: prawidłowo to mnie się podoba No inaczej być nie może! :kox: no jak widzisz niektórzy mają inne zapędy ... :polew: Fuuujjjj... co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... bardzom ciekaw z czego...
stanley Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... bardzom ciekaw z czego... może z młodych, zielonych ogórków :gwizdanie:
keżor Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... z gotówki w dużych nominałach , też tak mam
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... z gotówki w dużych nominałach , też tak mam oh yeah, bejbe!!
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... z gotówki w dużych nominałach , też tak mam oh yeah, bejbe!! a Stanley narzeka że tak mało zarabia a teraz się wydało
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co wy tak o tym biuście?? ja to bym tam wolała okłady z czegoś innego... z gotówki w dużych nominałach , też tak mam oh yeah, bejbe!! zarabia dobrze tylko nie w az tak duzych nominalach jak by chciala :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 okłada mnie piątakami :polew: a to ci musi byc ciezko
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 okłada mnie piątakami :polew: a to ci musi byc ciezko :polew: NO chyba, że to Euro?
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 okłada mnie piątakami :polew: a to ci musi byc ciezko :polew: od początku było wiadomo że lekko nie będzie...
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 okłada mnie piątakami :polew: a to ci musi byc ciezko :polew: NO chyba, że to Euro? to nie zmienia faktu ze i tak jej ciezko :>
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 okłada mnie piątakami :polew: a to ci musi byc ciezko :polew: NO chyba, że to Euro? to nie zmienia faktu ze i tak jej ciezko :> Papier zawsze lżejszy od miedzi!
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 prezesostwo siema :> byście się przywitali obiboki, a nie tylko mnie obgadywać
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 prezesostwo wrzuć jakieś fajne fotki ciekawe jak Stanley to skomentuje :polew: fak biere mnie gorączka
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 prezesostwo wrzuć jakieś fajne fotki ciekawe jak Stanley to skomentuje :polew: fak biere mnie gorączka to se ciachnij sznapsa
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 prezesostwo wrzuć jakieś fajne fotki ciekawe jak Stanley to skomentuje :polew: fak biere mnie gorączka oj, kędzior, bo przekroczysz granicę!
Rekomendowane odpowiedzi