Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 i dalej nic z tym okladem Arek wrzuć co jeszcze fajnego przytulisz sie do monitora?
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 przyjedziesz po mnie?? co to za umawianie sie Stanley jest juz zajety Arek wrzuć co jeszcze fajnego pozniej
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 przyjedziesz po mnie?? co to za umawianie sie Stanley jest juz zajety Arek wrzuć co jeszcze fajnego pozniej jak grzeczne dziewczynki pójdą już spać...
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 jak grzeczne dziewczynki pójdą już spać... ty do takich nie nalezysz przytulisz sie do monitora? nie bo jest zapaprany :polew: No chwile mnie nie było i już jakaś fotka i Kędzior się rozmarzył... tylko troszkę :wstydliwy:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 jak grzeczne dziewczynki pójdą już spać... ty do takich nie nalezysz przytulisz sie do monitora? nie bo jest zapaprany :polew: No chwile mnie nie było i już jakaś fotka i Kędzior się rozmarzył... tylko troszkę :wstydliwy: zapaprany??? no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zapaprany??? no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają :polew: hehe no coż zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba sobie jakoś radzić :polew:
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: no i znowu... nie wiem czy go doczyścisz
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: tylko nie patrz na niego za dlugo bo cie reka zaboli
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: ;( ;( ;( [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:33_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: tylko nie patrz na niego za dlugo bo cie reka zaboli no ale nie ma co sciemniac avatar :kox:
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zapaprany??? no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają :polew: hehe no coż zrobić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba sobie jakoś radzić :polew: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 gdzie miszka ten śmieć jeden :bicz3: :bicz3: :bicz3: tak tylko mówisz a pewnie po nocach śnisz o b7 :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:35_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: ;( ;( ;( [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:33_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: tylko nie patrz na niego za dlugo bo cie reka zaboli no ale nie ma co sciemniac avatar :kox: ello diman nie załamój się ja się jeszcze wacham który jest lepszy w ankiecie zagłosowałbym chyba na ciebie
akjam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1:
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1: troche sportu* i wszystko wroci do normy *- jazda rezana B5 nie zalicza sie do tego
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1: no weź przestań :gwizdanie: :gwizdanie: wiesz jak się odpowiada murzynce czy ma wielki zadek ??? TAK one nie mają kompleksów nic osobistego
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 gdzie miszka ten śmieć jeden :bicz3: :bicz3: :bicz3: tak tylko mówisz a pewnie po nocach śnisz o b7 :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:35_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: ;( ;( ;( [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:33_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: tylko nie patrz na niego za dlugo bo cie reka zaboli no ale nie ma co sciemniac avatar :kox: ello diman nie załamój się ja się jeszcze wacham który jest lepszy w ankiecie zagłosowałbym chyba na ciebie dzieki [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:44_________________________________________________ a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1: nie martw sie jest wszystko w porzadku wiec luz
Maxito Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 gdzie miszka ten śmieć jeden :bicz3: :bicz3: :bicz3: tak tylko mówisz a pewnie po nocach śnisz o b7 :polew: [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:35_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: ;( ;( ;( [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:33_________________________________________________ no w sumie sie nie dziwie skoro chłopcy takie foty wrzucają Arek no avatar wymiata jak nic przebiłeś Dimana :slina: tylko nie patrz na niego za dlugo bo cie reka zaboli no ale nie ma co sciemniac avatar :kox: ello diman nie załamój się ja się jeszcze wacham który jest lepszy w ankiecie zagłosowałbym chyba na ciebie dzieki jak tak popatrze to jednak zdecydowanie na ciebie
Kędzior Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a mnie avatar dimana wpędza w kompleksy wiosna idzie a tu wszystko piętro niżej... :doh1: więcej sportu ze Stanleyem :gwizdanie: Max a kiedy ty sobie dasz jakiegoś avatara? Może w międzyczasie powiecie mi czym potraktować kierę bo chcę ją sprzedać kolesiowi ale patrzę teraz i jest trochę wytarta... :gwizdanie: a ty już niemasz o czym gadać tylko o motoryzacji ???? :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi