Bulczas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 kiedyś douczałem j.angielskiego chodziła do mnie taka jedna z gimnazjum... :gwizdanie: Kędzior lubi uczennicę
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 kiedyś douczałem j.angielskiego chodziła do mnie taka jedna z gimnazjum... :gwizdanie: hehe nom ty i twoje bajki :gwizdanie: ale d*pa fajna No takie są najlepsze... niezmieniaj tematu tylko szykuj się na imprezę [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:40_________________________________________________ kiedyś douczałem j.angielskiego chodziła do mnie taka jedna z gimnazjum... :gwizdanie: Kędzior lubi uczennicę takie to nawet kocham :>
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 kiedyś douczałem j.angielskiego chodziła do mnie taka jedna z gimnazjum... :gwizdanie: Ale to nauczycielka?
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dzisiaj, po dwóch piwkach ten jack daniels mi ładnie wchodzi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 znam pewną osobę która mogłaby sobie to ustawić na avatara :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:45_________________________________________________ dzisiaj, po dwóch piwkach ten jack daniels mi ładnie wchodzi :gwizdanie: hehe już niejest za słodki??
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 znam pewną osobę która mogłaby sobie to ustawić na avatara :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 21:45_________________________________________________ dzisiaj, po dwóch piwkach ten jack daniels mi ładnie wchodzi :gwizdanie: hehe już niejest za słodki?? jest w cycki
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jest w cycki hehhe nom i już widzę klimat podłapałeś
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jest w cycki hehhe nom i już widzę klimat podłapałeś jeszcze jeden drin nie zaszkodzi
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jeszcze jeden drin nie zaszkodzi tak trzymać
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jeszcze jeden drin nie zaszkodzi tak trzymać i trafisz do klubu...AA :>
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jeszcze jeden drin nie zaszkodzi tak trzymać Widzę, że już wszyscy zdrowi!
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jeszcze jeden drin nie zaszkodzi tak trzymać i trafisz do klubu...AA :> przeca juz jestem
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i trafisz do klubu...AA :> do AA to wy traficie bo udajecie że niepijecie :polew: a później wychodzi jakie z was menele my pijamy z kulturą
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i trafisz do klubu...AA :> do AA to wy traficie bo udajecie że niepijecie :polew: a później wychodzi jakie z was menele my pijamy z kulturą taa
Pucek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i trafisz do klubu...AA :> do AA to wy traficie bo udajecie że niepijecie :polew: a później wychodzi jakie z was menele my pijamy z kulturą czuję się obrażony :gwizdanie: ja piję tylko okazjonalnie
stanley Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i trafisz do klubu...AA :> do AA to wy traficie bo udajecie że niepijecie :polew: a później wychodzi jakie z was menele my pijamy z kulturą czuję się obrażony :gwizdanie: ja piję tylko okazjonalnie czyli w weekendy, w tygodniu, w dni parzyste i nieparzyste
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 czuję się obrażony :gwizdanie: ja piję tylko okazjonalnie okazjonalnie czyli jak tylo nadaży się jakakolwiek okazja :polew: np: przechodzisz koło monopolowego oo okazja ...
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 i trafisz do klubu...AA :> do AA to wy traficie bo udajecie że niepijecie :polew: a później wychodzi jakie z was menele my pijamy z kulturą czuję się obrażony :gwizdanie: ja piję tylko okazjonalnie Przez tydzień...
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 właśnie sobię upichciłem zupkę chińską zdolniacha ze mnie co nie?
Rekomendowane odpowiedzi