keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 w spiżu jutro będzie chooojowo , już lepiej Garage albo straszny więcej nie znam
OKO Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 trzeba poszukać gdzie jakie są imprezy ja nie przepadam za spiżem a w strasznym nie byłem
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 oko wyślij numer twojej komórki na pw... bo nie mamy do ciebie kontaktu... ja mam nr do Oka także luzz kontakt jest ja też się na tych klubach nieznam narka Pucek i Rafał
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ja najbardziej to bym chciał Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja najbardziej to bym chciał Amnesia ibiza ( Video oficial ) ♫ ♫ ♫ 1/2 może kiedyś :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ide zakuwac potem spac narka trzym się mózgu
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 nara Krolu ale ja też zaraz spadam , także jutro może być ciężki dzień/wieczór , trzeba sie wyspać
stanley Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja mam w sobotę z rańca trochę spraw do zrobienia, jeżeli uda mi się to jakoś poukładać to dam radę w piątek
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Trzeba by jakieś śniadanko upier...ić. nom pasowało by coś wkońcu zjeść
krolu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja dalej zakuwam, mam nadzieje, że zobaczymy się wieczorkiem - stanley Ciebie mam zamiar wcześniej odwiedzić ale to będę jeszcze dzwonić
stanley Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja dalej zakuwam, mam nadzieje, że zobaczymy się wieczorkiem - stanley Ciebie mam zamiar wcześniej odwiedzić ale to będę jeszcze dzwonić wal smiało
akjam Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Będzie ktoś dziś w Gliwitzach? Może byśmy zmienili mój moduł BT? Krolu będziesz bo potrzebuje to zvagować. P.S. Za kabelek poszła kasa.
krolu Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Będzie ktoś dziś w Gliwitzach? Może byśmy zmienili mój moduł BT? Krolu będziesz bo potrzebuje to zvagować. P.S. Za kabelek poszła kasa. bede
akjam Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Będzie ktoś dziś w Gliwitzach? Może byśmy zmienili mój moduł BT? Krolu będziesz bo potrzebuje to zvagować. P.S. Za kabelek poszła kasa. bede No to może ja też będę... Dużo roboty jest z zamianą tego BT? Może byśmy uradzili to zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi