Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dzisiaj chyba odpadam z imprezy :confused4: może mi się uda jakoś wywinąć ale coś mnie się niewydaje

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka z rana :hi:

Będzie ktoś dziś w Gliwitzach? :naughty: Może byśmy zmienili mój moduł BT? :naughty: Krolu będziesz bo potrzebuje to zvagować. :hi:

P.S. Za kabelek poszła kasa. :kox:

ja będe :naughty:

:hi:

ja mam w sobotę z rańca trochę spraw do zrobienia, jeżeli uda mi się to jakoś poukładać to dam radę w piątek :naughty:

no to poukładaj :cool1: 3mam kciuki

ja dzisiaj chyba odpadam z imprezy :confused4: może mi się uda jakoś wywinąć ale coś mnie się niewydaje

ale że o so chodzi ?? :chytry:
Opublikowano

nom cosik mi wypadło

Opublikowano

nom cosik mi wypadło

nic nikomu nie wypada na katowickich bez mojej wiedzy :chytry:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 13:54_________________________________________________

1. d600cfd5fa1eb037.jpg

take coś ? :mysli:

Opublikowano

nom cosik mi wypadło

nic nikomu nie wypada na katowickich bez mojej wiedzy :chytry:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 13:54_________________________________________________d600cfd5fa1eb037.jpg

take coś ? :mysli:

No fajny pomysł... :kox:
Opublikowano
Opublikowano

Keżor, pomysł spoko, ale myślę że cały śląsk powinien być w tych samych koszulkach z napisem ŚLĄSK :)

Opublikowano

Keżor, pomysł spoko, ale myślę że cały śląsk powinien być w tych samych koszulkach z napisem ŚLĄSK :)

pfi :no4: zróbcie se swoje :buahaha:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 15:38_________________________________________________2. 36b6d1198ce70423.jpg
Opublikowano

siema dawno mnie tu nie było i widze keżor ostro reza :cool1:

koszulki

jeśli mogę coś zasugerować.

może bez tego napisu na plecach

może tekst SPOTY KATOWICKIE bo dopatrzyłem się napisu katowice

przydała by się tu kobieca dłoń żeby dopomóc

gdzie adrenalina ??? :mysli: :mysli:

keżor bez urazy rezaj dalej ale itak wszystkim nie dogodzimy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:37_________________________________________________

wypchaj się a wy podobno jusz coś rezacie w tym kierunku i oczywiście nie podzieliliście się tym z nami więc spadać na drzewo

:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

1 projekt mi się bardziej podoba :decayed: tylko tak jak napisał Max żeby dopisać "spoty" katowickie i z tylnego druku też bym zrezygnował można by na rekawie wstawic nicka albo na plecach jak myslisz :mysli:

Opublikowano

1 projekt mi się bardziej podoba :decayed: tylko tak jak napisał Max żeby dopisać "spoty" katowickie i z tylnego druku też bym zrezygnował można by na rekawie wstawic nicka albo na plecach jak myslisz :mysli:

ja myśle tak

plecy napis duży poziomo taki jak mamy na obecnych koszulkach i pod spodem podpis spoty katowickie

przód na lewej piersi mały znaczek naszego klubu i tu podspodem można wrzucić nasze niki

na rękawkach rzeby była pamiątka można napisać Bukowina i data zlotu na drugim znowu nasze logo

tylko nie wiem czy teraz nie będzie naćkane :mysli: :mysli:

i może kolor zmienimy

(niebieski)

Opublikowano

20591a1692e2d336.jpg

Opublikowano

keżor wiem żę nam się fajnie pier**li a ty bidoko to musisz spłodzić ale jesteśmy z tobą :good: :good: :good:

co nie kędzior :wink4:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________

20591a1692e2d336.jpg

niegłupie niegłupie :mysli: :mysli: :mysli:

a jakbyś kolor zmienił może siwe by były fajne ???[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:58_________________________________________________lece po małżonke

keżor a gdzie moiżna tak rezać koszulke może coś porezam

Opublikowano

hehe Max kolor koszulki to się już zmieni na końcu hehe

nom spłodzić takie coś to nielada wyczyn sam wiem po sobie gdy rysowałem rebusa :decayed:

niewiem czemu ale ten spodek kojarzy mi się ze zniczem :gwizdanie: :polew: wiem jestem trochę poryty hehe :polew: :polew:

moża później to wrzucić do jednego posta np głównego i niech się reszta chłopaków wypowie :naughty:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:03_________________________________________________w programach graficznych :polew: np corel draw czy jak tam sie to pisze

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item911591263_t_shirt_super_premium_fruit_of_the_loom_m.html ja myśle żeby z tych coś wybrac co do koloru , bo to jest ta firma koszulek klubowych i niech każdy kto jedzie wypisze rozmiar i sie zamówi już te koszulki :wink4:

ja zaczynam :

Keżor M

Krolu

Stanley

Basia

Bulczas

Monika

Maxito

Kinga

Kędzior

Opublikowano

jak to są takie rozmiary jak klubowe no to XL :decayed:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________ja zaczynam :

Keżor M

Krolu

Stanley

Basia

Bulczas

Monika

Maxito

Kinga

Kędzior XL

Opublikowano

jak to są takie rozmiary jak klubowe no to XL :decayed:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________ja zaczynam :

Keżor M

Krolu

Stanley

Basia M

Bulczas

Monika

Maxito

Kinga

Kędzior XL

Keżor M

Krolu

Stanley XL

Basia M

Bulczas

Monika

Maxito

Kinga

Kędzior XL

Opublikowano

Stanley , Basi może znadź na aukcjach tego użytkownika damski krój :mysli: , żeby nie wyglądała jak facet :gwizdanie:

to samo tyczy sie Bulczasa i Maxa :wink4:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item911591263_t_shirt_super_premium_fruit_of_the_loom_m.html ja myśle żeby z tych coś wybrac co do koloru , bo to jest ta firma koszulek klubowych i niech każdy kto jedzie wypisze rozmiar i sie zamówi już te koszulki :wink4:

ja zaczynam :

Keżor M

Krolu

Stanley

Basia

Bulczas

Monika

Maxito

Kinga

Kędzior

Dla mnie rozmiar XL taka jak klubowa :wink4:
Opublikowano

Stanley , Basi może znadź na aukcjach tego użytkownika damski krój :mysli: , żeby nie wyglądała jak facet :gwizdanie:

to samo tyczy sie Bulczasa i Maxa :wink4:

aha :mysli::)

mi projekty się podobają :good: