Kędzior Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja dzisiaj chyba odpadam z imprezy może mi się uda jakoś wywinąć ale coś mnie się niewydaje
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 siemka z rana Będzie ktoś dziś w Gliwitzach? Może byśmy zmienili mój moduł BT? Krolu będziesz bo potrzebuje to zvagować. P.S. Za kabelek poszła kasa. ja będe ja mam w sobotę z rańca trochę spraw do zrobienia, jeżeli uda mi się to jakoś poukładać to dam radę w piątek no to poukładaj 3mam kciuki ja dzisiaj chyba odpadam z imprezy może mi się uda jakoś wywinąć ale coś mnie się niewydaje ale że o so chodzi ??
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 nom cosik mi wypadło nic nikomu nie wypada na katowickich bez mojej wiedzy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 13:54_________________________________________________1. take coś ?
akjam Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nom cosik mi wypadło nic nikomu nie wypada na katowickich bez mojej wiedzy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 13:54_________________________________________________take coś ? No fajny pomysł...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Keżor, pomysł spoko, ale myślę że cały śląsk powinien być w tych samych koszulkach z napisem ŚLĄSK
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Keżor, pomysł spoko, ale myślę że cały śląsk powinien być w tych samych koszulkach z napisem ŚLĄSK pfi zróbcie se swoje [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 15:38_________________________________________________2.
Maxito Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 siema dawno mnie tu nie było i widze keżor ostro reza koszulki jeśli mogę coś zasugerować. może bez tego napisu na plecach może tekst SPOTY KATOWICKIE bo dopatrzyłem się napisu katowice przydała by się tu kobieca dłoń żeby dopomóc gdzie adrenalina ??? :mysli: keżor bez urazy rezaj dalej ale itak wszystkim nie dogodzimy [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:37_________________________________________________ Keżor, pomysł spoko, ale myślę że cały śląsk powinien być w tych samych koszulkach z napisem ŚLĄSK wypchaj się a wy podobno jusz coś rezacie w tym kierunku i oczywiście nie podzieliliście się tym z nami więc spadać na drzewo :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 1 projekt mi się bardziej podoba tylko tak jak napisał Max żeby dopisać "spoty" katowickie i z tylnego druku też bym zrezygnował można by na rekawie wstawic nicka albo na plecach jak myslisz
Maxito Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 1 projekt mi się bardziej podoba tylko tak jak napisał Max żeby dopisać "spoty" katowickie i z tylnego druku też bym zrezygnował można by na rekawie wstawic nicka albo na plecach jak myslisz ja myśle tak plecy napis duży poziomo taki jak mamy na obecnych koszulkach i pod spodem podpis spoty katowickie przód na lewej piersi mały znaczek naszego klubu i tu podspodem można wrzucić nasze niki na rękawkach rzeby była pamiątka można napisać Bukowina i data zlotu na drugim znowu nasze logo tylko nie wiem czy teraz nie będzie naćkane :mysli: i może kolor zmienimy (niebieski)
Maxito Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 keżor wiem żę nam się fajnie pier**li a ty bidoko to musisz spłodzić ale jesteśmy z tobą :good: co nie kędzior [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________ niegłupie niegłupie :mysli: a jakbyś kolor zmienił może siwe by były fajne ???[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:58_________________________________________________lece po małżonke keżor a gdzie moiżna tak rezać koszulke może coś porezam
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 hehe Max kolor koszulki to się już zmieni na końcu hehe nom spłodzić takie coś to nielada wyczyn sam wiem po sobie gdy rysowałem rebusa niewiem czemu ale ten spodek kojarzy mi się ze zniczem :gwizdanie: wiem jestem trochę poryty hehe :polew: moża później to wrzucić do jednego posta np głównego i niech się reszta chłopaków wypowie [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:03_________________________________________________w programach graficznych np corel draw czy jak tam sie to pisze
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item911591263_t_shirt_super_premium_fruit_of_the_loom_m.html ja myśle żeby z tych coś wybrac co do koloru , bo to jest ta firma koszulek klubowych i niech każdy kto jedzie wypisze rozmiar i sie zamówi już te koszulki ja zaczynam : Keżor M Krolu Stanley Basia Bulczas Monika Maxito Kinga Kędzior
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak to są takie rozmiary jak klubowe no to XL [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________ja zaczynam : Keżor M Krolu Stanley Basia Bulczas Monika Maxito Kinga Kędzior XL
stanley Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak to są takie rozmiary jak klubowe no to XL [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:35_________________________________________________ja zaczynam : Keżor M Krolu Stanley Basia M Bulczas Monika Maxito Kinga Kędzior XL Keżor M Krolu Stanley XL Basia M Bulczas Monika Maxito Kinga Kędzior XL
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Stanley , Basi może znadź na aukcjach tego użytkownika damski krój , żeby nie wyglądała jak facet :gwizdanie: to samo tyczy sie Bulczasa i Maxa
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item911591263_t_shirt_super_premium_fruit_of_the_loom_m.html ja myśle żeby z tych coś wybrac co do koloru , bo to jest ta firma koszulek klubowych i niech każdy kto jedzie wypisze rozmiar i sie zamówi już te koszulki ja zaczynam : Keżor M Krolu Stanley Basia Bulczas Monika Maxito Kinga Kędzior Dla mnie rozmiar XL taka jak klubowa
stanley Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Stanley , Basi może znadź na aukcjach tego użytkownika damski krój , żeby nie wyglądała jak facet :gwizdanie: to samo tyczy sie Bulczasa i Maxa aha mi projekty się podobają
Rekomendowane odpowiedzi