keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 z tego co widze to jutro impreza katowicka , no ale chooj , jak ktoś chce to walimy dziś do spiża o 22:45 z SG
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 A no poszedłbym ale nie chce mi się samemu dymać pod spiż a Kędzior nie jedzie ;(
keżor Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 A no poszedłbym ale nie chce mi się samemu dymać pod spiż a Kędzior nie jedzie ;( no słyszałem , że coś Kędziorowi wypadło , ale rzucisz pare zł Krolowi to Cie weźmie , to wpaść po Ciebie ?
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 A no poszedłbym ale nie chce mi się samemu dymać pod spiż a Kędzior nie jedzie ;( no słyszałem , że coś Kędziorowi wypadło , ale rzucisz pare zł Krolowi to Cie weźmie , to wpaść po Ciebie ? Nie no posiędzę grzecznie w domu bo mało spałem w nocy i chyba bym przybił gwoździa po 2 piwach
A-rek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no to ladnie, a mam takie smaki aby sie zaalatwic
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 w zasadzie to mam jeszcze piwko, więc możemy 'kończyć'...
A-rek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 no u mnie tez jakis Heineken sie chlodzi to ide pon iegi
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 don't worry ... ja czytam już z błędami więc luz
A-rek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 hihiii ciekawe co tam u moda Kezora i Vipa Krola
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 o tej porze to pewnie już kilkukrotnie się 'zakochali'
A-rek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 o tej porze to pewnie już kilkukrotnie się 'zakochali' chyba masz racje
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 dziś foch , nie zakochałem sie wolgle :gwizdanie: i ogóleni pedałki spierdoliły wieczór ... ale dużo fajnych suczke , idzi sie zakochać ide spać , 3mcie sie
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 dziś foch , nie zakochałem sie wolgle :gwizdanie: i ogóleni pedałki spier***iły wieczór ... ale dużo fajnych suczke , idzi sie zakochać ide spać , 3mcie sie doj**ałeś do pieca ja właśnie wychodzę do promotora dyskutować w sprawie mojej pracy. Do środy muszę złożyc wszystko w dziekanacie, zapowiada się niezła gonitwa. Jakby tego było mało to jeszcze muszę 2 przedmioty zaliczyć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi