stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 zawsze można auto zostawić :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:41_________________________________________________mam dzwonić i pytać o jakiś stolik ?
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 zawsze można auto zostawić :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 15:41_________________________________________________mam dzwonić i pytać o jakiś stolik ? I dymać po nie na następny dzień :gwizdanie: Stolik by się jakiś przydał tylko pewnie nieźle kasują za rezerwacje
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie: Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie: no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu... SŁABE Z WAS d*py
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie: Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie: no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu... SŁABE Z WAS d*py Prześlij mi numer konta Jakoś mi się nie śpieszyło na występ gołych palantów :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Poza tym my mamy dziś imprezę
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie: Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie: no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu... SŁABE Z WAS d*py jak tak ci zależy żebyśmy mieli takie same koszulki to możesz sie pod nas podpiąc i założyć koszulkę z napisem "spoty katowickie" ok jestem wyspany hehe to gdzie uderzamy wkońcu? Rafał serio jedziesz autem? czy sobie żarty robisz?
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie: Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie: no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu... SŁABE Z WAS d*py Prześlij mi numer konta Jakoś mi się nie śpieszyło na występ gołych palantów :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Poza tym my mamy dziś imprezę nikt na tych gołych gejów nie musiał patrzeć :gwizdanie: po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo... szkoda gadać...bawcie się dzisiaj po swojemu i sami
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nikt na tych gołych gejów nie musiał patrzeć :gwizdanie: po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo... szkoda gadać...bawcie się dzisiaj po swojemu i sami ale przyznaj Pucek że ich występ ci się spodobał
Bulczas Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 nikt na tych gołych gejów nie musiał patrzeć :gwizdanie: po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo... szkoda gadać...bawcie się dzisiaj po swojemu i sami ale przyznaj Pucek że ich występ ci się spodobał :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________ odnośnie koszulek, dalej się upieram że śląsk powinien być jedną grupą i powinniśmy zrobić z napisem ŚLĄSK :gwizdanie: Max, jakoś ja nic nie wiem że SG mają projekt koszulek, więc nie pitol :gwizdanie: no i co miękkie pitki? nikt jakoś wczoraj się nie pojawił, jedynie Keżorek i Królu... SŁABE Z WAS d*py Prześlij mi numer konta Jakoś mi się nie śpieszyło na występ gołych palantów :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________Poza tym my mamy dziś imprezę nikt na tych gołych gejów nie musiał patrzeć :gwizdanie: po prostu...odwiedzamy Was, jedziemy taki kawał na wspólne balowanie a Wy walicie w jajo... szkoda gadać...bawcie się dzisiaj po swojemu i sami Ciekawe czemu nie mogliście poczekać i iść dziś bo było wiadomo że od nas nikomu prawie piątek nie pasował :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________Kędzior jaka to była ta nutka Miami Beach bo chce nagrać płytę do auta
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kędzior, byli zajebiści :gwizdanie: Bulczas, nie wymyślaj, wiemy jaki był powód że nie wpadliście...tam nie wpuszczają w dresach tyle
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kędzior, byli zajebiści :gwizdanie: Bulczas, nie wymyślaj, wiemy jaki był powód że nie wpadliście...tam nie wpuszczają w dresach tyle Pucek no to już nie nasza wina że nas niechcą wpuszczać na bramkach bo jesteśmy takimi koxami a nie żelłebami w mokasynkach
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ja od początku mówiłem o sobocie, bo wiedziałem, że w piątek będę miał cięzko gdzieś wyjść :gwizdanie: A co do koszulek to przecież możemy zrobić wspólne, nikt nie mówił, że nie. Projekt wstępny już juz jest, resztę można obgadać PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt wczoraj nic niezaruchał to wkurwiony dzisiaj :gwizdanie: koszulki wspólne mogą być niema problemu ale nie tylko z napisem "śląsk"
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt wczoraj nic niezaruchał to wkurwiony dzisiaj :gwizdanie: Kędzior, nie mam zamiaru się kłócić i Ci pojechać Stanley, to róbcie koszulki takie jak chcecie, wporzo... widzę że się nie dogadamy
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 hmm jak mi niechcesz pojechać to coś widzę nie w humorze jesteś
Pucek Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 słaby jestem... a i pogoda jest beznadziejna :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 PS A Ty Pucek wstałeś lewą nogą, czy na gliwickich nie ma guru i siejesz u nas zamęt wczoraj nic niezaruchał to wkurwiony dzisiaj :gwizdanie: Kędzior, nie mam zamiaru się kłócić i Ci pojechać Stanley, to róbcie koszulki takie jak chcecie, wporzo... widzę że się nie dogadamy dlaczego tak sądzisz? zaproponuj jakieś konkrety i obgadamy sprawę My chcemy żeby na koszulkach były d*py i alko [br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 17:07_________________________________________________ słaby jestem... a i pogoda jest beznadziejna :gwizdanie: może okres dostałeś
keżor Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 ej k**wa c**jki koszulki będą z Napisem Śląsk i koniec , tak będzie lepiej , mamy zajebistą ekipe która w dużej liczbie spotuje dwa razy w tygodniu i koniec pierdolenia , ja też chadzam w dresie , a do Spiża mnie wpuścili , a że wyglądam już za***iście to wszedłem jak chipek dziś trzecia impra w tygodniu i też jest za***iście jeszcze jakiś ciekawy kłótliwy post ktoś chce sklecić ?
Rekomendowane odpowiedzi