Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe nie doczytałem diobeł tkwi w szczegółach Nawet lepiej bo nie żałuje że nie mam kasy na nie
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Cześć pijoki!! Jakie pijoki witam i żegnam bo już wkońcu uciekam a pozatym :bicz3: że cię niebyło
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe nie doczytałem diobeł tkwi w szczegółach Nawet lepiej bo nie żałuje że nie mam kasy na nie tu masz kpl za 240 http://moto.allegro.pl/item939736520_lampy_tyl_audi_a4_lift_99_01_prawa_lewa.html
akjam Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Cześć pijoki!! Jakie pijoki witam i żegnam bo już wkońcu uciekam a pozatym :bicz3: że cię niebyło No qr** nie ogarnąłem się ze wszystkim!
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe nie doczytałem diobeł tkwi w szczegółach Nawet lepiej bo nie żałuje że nie mam kasy na nie tu masz kpl za 240 http://moto.allegro.pl/item939736520_lampy_tyl_audi_a4_lift_99_01_prawa_lewa.html I tak narazie nie kupię tak przeglądam bo mi się nudzi Jest komplet xenonów valeo z bielska za 1tys. Przetwornice ori itp. Cena może nie rewelacyjna ale do przyjecia :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jedziemy do szwecji? na promie żarcie do oporu i non stop bzykanie [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:21_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=bdcKkc1z7lM
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 To nie odpowiedniki 1BE :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item935861358_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5.html
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara
akjam Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:32_________________________________________________Krolu?!
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Hehe nie doczytałem diobeł tkwi w szczegółach Nawet lepiej bo nie żałuje że nie mam kasy na nie tu masz kpl za 240 http://moto.allegro.pl/item939736520_lampy_tyl_audi_a4_lift_99_01_prawa_lewa.html I tak narazie nie kupię tak przeglądam bo mi się nudzi Jest komplet xenonów valeo z bielska za 1tys. Przetwornice ori itp. Cena może nie rewelacyjna ale do przyjecia :gwizdanie: według mnie cena dojebana , jedna ori przetwornica to 400zł , lampa drugie 400 jak nic. normalna cena za kpl to od 1600 w góre (uzrbrojona oczywiście )
krolu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:32_________________________________________________Krolu?! ???
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 jedziemy do szwecji? na promie żarcie do oporu i non stop bzykanie przekonałeś mnie
akjam Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Pucek jak przepływka? jutro rano się okaże :gwizdanie: nowa na aucie pokazuje tyle samo co stara ale na szczęście starą mam "na zapas" muszę zadzwonić do compotów i dopytać co z nią było nie tak, bo na logach wychodzi tak samo jak stara No właśnie dlategpo pytam bo widziałem jaki byłeś zasmucowny na Gliwicach w piątek... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:32_________________________________________________Krolu?! ??? Albo nic... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Tak szperam to allegro i przydało by się jakieś 10tys :polew:
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:37_________________________________________________ Tak szperam to allegro i przydało by się jakieś 10tys :polew: jakbym miał dyche to bym z 5 u samego lakiernika zostawił :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 23:37_________________________________________________ Tak szperam to allegro i przydało by się jakieś 10tys :polew: jakbym miał dyche to bym z 5 u samego lakiernika zostawił :gwizdanie: Szklana błyskawiczna dieta Po co Ci lakiernik :gwizdanie: Kolr Ci nie pasi
Rekomendowane odpowiedzi