keżor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 ja lece do Kamila po fure , a Wy ustalcie gdzie i o kerej idziemy
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja lece do Kamila po fure , a Wy ustalcie gdzie i o kerej idziemy chodźcie do mnie tylko u mnie nic nie wyrwiecie
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja lece do Kamila po fure , a Wy ustalcie gdzie i o kerej idziemy chodźcie do mnie tylko u mnie nic nie wyrwiecie nieboisz się zarzyganych ścian?
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja lece do Kamila po fure , a Wy ustalcie gdzie i o kerej idziemy chodźcie do mnie tylko u mnie nic nie wyrwiecie nieboisz się zarzyganych ścian? co my już nie mieliśmy zarzygane :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 co my już nie mieliśmy zarzygane :gwizdanie: :polew: dobre hehe
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 czyzby domowka sie szykowala :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Panowie gadałem, z prezesem - ustalamy lokal i idziemy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 macie moje błogosławieństwo na dzisiejszy wieczór
krolu Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 macie moje błogosławieństwo na dzisiejszy wieczór ty nas nie błogosław tylko się pakuj
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 macie moje błogosławieństwo na dzisiejszy wieczór ty nas nie błogosław tylko się pakuj mamy wielką dziurę budżetową dzisiaj nas nie będzie
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja też dzisiaj muszę przysiedzieć w domu usprawiedliwienie już napisałem prezesowi
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja też dzisiaj muszę przysiedzieć w domu usprawiedliwienie już napisałem prezesowi co się stało? dlaczego nie wysłałes do mojej wiadomości :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja też dzisiaj muszę przysiedzieć w domu usprawiedliwienie już napisałem prezesowi co się stało? dlaczego nie wysłałes do mojej wiadomości :gwizdanie: jakiej wiadomości? a mama się coś źle czuję a ojca niema w domu
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ja też dzisiaj muszę przysiedzieć w domu usprawiedliwienie już napisałem prezesowi co się stało? dlaczego nie wysłałes do mojej wiadomości :gwizdanie: jakiej wiadomości? a mama się coś źle czuję a ojca niema w domu ok, a masz cos do picia?
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ok, a masz cos do picia? no właśnie niemoge pić w razie uno problemów więc na sucho muszę siedzieć o jaką wiadomość ci chodziło?
stanley Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ok, a masz cos do picia? no właśnie niemoge pić w razie uno problemów więc na sucho muszę siedzieć o jaką wiadomość ci chodziło? no o wiadomośc, że nigdzie nie idziesz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 no o wiadomośc, że nigdzie nie idziesz :gwizdanie: a czy coś to zmienia u ciebie?
keżor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 nikt nie mógł iść w piątek , bo wszyscy robili , a przychodzi sobota i wszyscy odpadają , co jest? czemu nie napisaliście wcześniej , że odpadacie w weekend z imprą ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 nikt nie mógł iść w piątek , bo wszyscy robili , a przychodzi sobota i wszyscy odpadają , co jest? czemu nie napisaliście wcześniej , że odpadacie w weekend z imprą ? :gwizdanie: ja ci napisałem :confused4:
Rekomendowane odpowiedzi