Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to zdrówko Kędzior [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 02:57_________________________________________________Akjam się trochę spóźnij bo inaczej byśmy pospamowali z nim. Felgi jak felgi normalne :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No to zdrówko Kędzior nom zdrówko zdrówko lansiarzuuu ja pierwszego łyka zrobiłem i już pół żuberka niema :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 02:59_________________________________________________ Akjam się trochę spóźnij bo inaczej byśmy pospamowali z nim. Felgi jak felgi normalne :gwizdanie: nom troszke, ta normalne... jak odjeżdżałeś to miałem ochotę za tobą lecieć żeby je dłużej widzieć ten blask
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 To gdzie za tydzień uderzymy o 2 w nocy :gwizdanie: Może tesco w silesji
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 To gdzie za tydzień uderzymy o 2 w nocy :gwizdanie: Może tesco w silesji niewiem czy w bukowinie mają tesco
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 To gdzie za tydzień uderzymy o 2 w nocy :gwizdanie: Może tesco w silesji niewiem czy w bukowinie mają tesco Zapomniałem o bukowinie No to za dwa tygodnie
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Zapomniałem o bukowinie No to za dwa tygodnie hehe niewiem może do Play... niedaleko maka w sumie... :evil:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Zapomniałem o bukowinie No to za dwa tygodnie hehe niewiem może do Play... niedaleko maka w sumie... :evil: W Playu mają drogo słyszałem może bardziej kameralnie Na trasę katowice częstochowa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 W Playu mają drogo słyszałem może bardziej kameralnie Na trasę katowice częstochowa :gwizdanie: dzisiaj leciałeś były jakieś ciekawe 'lokale' ??
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jechałem bardziej bocznymi. Ale kiedyś jak leciałem trasą na łódź czyli przez częstochowe to stała pani w samych stringach i biustonoszu :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jechałem bardziej bocznymi. Ale kiedyś jak leciałem trasą na łódź czyli przez częstochowe to stała pani w samych stringach i biustonoszu :gwizdanie: ciekawe czego chciała :gwizdanie: może teraz taka moda albo zbierała jagody i grzyby [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:18_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=6NABM3Vnt_4&feature=related
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jechałem bardziej bocznymi. Ale kiedyś jak leciałem trasą na łódź czyli przez częstochowe to stała pani w samych stringach i biustonoszu :gwizdanie: ciekawe czego chciała :gwizdanie: może teraz taka moda albo zbierała jagody i grzyby Ale wtedy nie było sezonu na jagody ani grzyby to ja nie wiem co ona tam robiła :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:21_________________________________________________No najciekawsze zawody są mega
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 może zbierała chrust na opał :polew: :polew: pozatym jak lubi to co w tym złego normlanie ukradne ci te fele :gwizdanie: a o grillu nie wspomne nawet
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Możemy przymierzyć we wtorek na Twojego tylko chyba będę musiał je na łańcuchu trzymać żebyś nie odjechał :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Możemy przymierzyć we wtorek na Twojego tylko chyba będę musiał je na łańcuchu trzymać żebyś nie odjechał :gwizdanie: o tak to dobry pomysł przymierzymy tylko wszystkie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Możemy przymierzyć we wtorek na Twojego tylko chyba będę musiał je na łańcuchu trzymać żebyś nie odjechał :gwizdanie: o tak to dobry pomysł przymierzymy tylko wszystkie :gwizdanie: Przypomniałem sobie że mam ważną sprawę do załatwienia we wtorek od godz. 19
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Przypomniałem sobie że mam ważną sprawę do załatwienia we wtorek od godz. 19 nie no fele koks i mimo że nie 18" to i tak są dojeban*
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Przypomniałem sobie że mam ważną sprawę do załatwienia we wtorek od godz. 19 nie no fele koks i mimo że nie 18" to i tak są dojeban* I pomyśleć że głównie Pucek mnie namawiał na taki wzór A w sumie kobieta namówiła mnie żeby je kupić
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 jednak kobieta się czasem przydaję :gwizdanie: dobra czas chyba uderzyć w kimono także bajooo
Bulczas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ty lepiej już nie igraj z moją kobietą :gwizdanie: No też spadam To koledzy rano będą mieli co czytać :polew: Ale że dudka nie wzieli na mundial [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:38_________________________________________________Wyprzedziłem Miszkę o jeden post w katowickich
Rekomendowane odpowiedzi