Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zdrówko Kędzior :drunk:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 02:57_________________________________________________Akjam się trochę spóźnij bo inaczej byśmy pospamowali z nim. Felgi jak felgi normalne :gwizdanie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to zdrówko Kędzior :drunk:

nom zdrówko zdrówko lansiarzuuu :cool1:

ja pierwszego łyka zrobiłem i już pół żuberka niema :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 02:59_________________________________________________

Akjam się trochę spóźnij bo inaczej byśmy pospamowali z nim. Felgi jak felgi normalne :gwizdanie:

nom troszke,

ta normalne... :evil: jak odjeżdżałeś to miałem ochotę za tobą lecieć żeby je dłużej widzieć :decayed: ten blask :good:

Opublikowano

To gdzie za tydzień uderzymy o 2 w nocy :gwizdanie: Może tesco w silesji :polew:

Opublikowano

To gdzie za tydzień uderzymy o 2 w nocy :gwizdanie: Może tesco w silesji :polew:

niewiem czy w bukowinie mają tesco :naughty:

Opublikowano

niewiem czy w bukowinie mają tesco :naughty:

Zapomniałem o bukowinie :embarrassed: No to za dwa tygodnie :naughty:
Opublikowano

hehe niewiem może do Play... niedaleko maka w sumie... :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

hehe niewiem może do Play... niedaleko maka w sumie... :evil: :evil: :evil:

W Playu mają drogo słyszałem może bardziej kameralnie :naughty: Na trasę katowice częstochowa :gwizdanie:
Opublikowano

W Playu mają drogo słyszałem może bardziej kameralnie :naughty: Na trasę katowice częstochowa :gwizdanie:

dzisiaj leciałeś były jakieś ciekawe 'lokale' ?? :tongue4:

Opublikowano

Jechałem bardziej bocznymi. Ale kiedyś jak leciałem trasą na łódź czyli przez częstochowe to stała pani w samych stringach i biustonoszu :gwizdanie:

Opublikowano

Jechałem bardziej bocznymi. Ale kiedyś jak leciałem trasą na łódź czyli przez częstochowe to stała pani w samych stringach i biustonoszu :gwizdanie:

ciekawe czego chciała :gwizdanie: może teraz taka moda :decayed: albo zbierała jagody i grzyby :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:18_________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=6NABM3Vnt_4&feature=related

Opublikowano

ciekawe czego chciała :gwizdanie: może teraz taka moda :decayed: albo zbierała jagody i grzyby :polew:

Ale wtedy nie było sezonu na jagody ani grzyby to ja nie wiem co ona tam robiła :no:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:21_________________________________________________No najciekawsze zawody są mega :polew:

Opublikowano

może zbierała chrust na opał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

pozatym jak lubi to co w tym złego :naughty:

normlanie ukradne ci te fele :gwizdanie: a o grillu nie wspomne nawet :decayed:

Opublikowano

Możemy przymierzyć we wtorek na Twojego tylko chyba będę musiał je na łańcuchu trzymać żebyś nie odjechał :gwizdanie:

Opublikowano

Możemy przymierzyć we wtorek na Twojego tylko chyba będę musiał je na łańcuchu trzymać żebyś nie odjechał :gwizdanie:

o tak to dobry pomysł przymierzymy tylko wszystkie :gwizdanie:

Opublikowano

o tak to dobry pomysł przymierzymy tylko wszystkie :gwizdanie:

:mysli: Przypomniałem sobie że mam ważną sprawę do załatwienia we wtorek od godz. 19 :embarrassed:
Opublikowano

:mysli: Przypomniałem sobie że mam ważną sprawę do załatwienia we wtorek od godz. 19 :embarrassed:

nie no fele koks :good: i mimo że nie 18" to i tak są dojeban* :good:

Opublikowano

nie no fele koks :good: i mimo że nie 18" to i tak są dojeban* :good:

I pomyśleć że głównie Pucek mnie namawiał na taki wzór :polew: A w sumie kobieta namówiła mnie żeby je kupić :naughty:
Opublikowano

jednak kobieta się czasem przydaję :gwizdanie: :polew::wink4:

dobra czas chyba uderzyć w kimono :decayed: także bajooo :hi:

Opublikowano

Ty lepiej już nie igraj z moją kobietą :gwizdanie:

No też spadam :hi:

To koledzy rano będą mieli co czytać :polew: :polew: :polew:

Ale że dudka nie wzieli na mundial :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 03:38_________________________________________________Wyprzedziłem Miszkę o jeden post w katowickich :kox:

Opublikowano

:hi: gejaski

:polew: