Opublikowano 16 Kwietnia 200719 l W środę 18. kwietnia jadę wraz z 3. innymi kolegami do Starogardu Gd. gdzie kolega Rogal(otti) będzie pracował nad zwiększeniem liczby źrebaków pod maską. Moc jaką chciałbym osiągnąć to równe 170 KM i moment 400 Nm ale co wyjdzie to się okaże. Na razie wrzucam wykres serii (hamownia inercyjna) : co sądzicie na jego temat [/b]
Opublikowano 16 Kwietnia 200719 l widze ze dorosłeś do meskiej decyzji .... :twisted: a co do wykresu .... autko trzyma serie ... nie ma sie tutaj za bardzo co rozpisywac ...
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Ja już wiem ile wyszło :twisted: . Myśle, ze jak tylko Alvaro dojedzie do domu to wkleii wykres
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Autor Oczywiście jak to po powrocie od Rogala banan od ucha do ucha i jeszcze dalej. Bez słodzenia komukolwiek spotkałem dziś 2. Gości naprawdę znających się na swojej robocie, pełen profesjonalizm zero cwaniactwa i 100% satysfakcji, POLECAM (Witek vel Rogal z Wawy oraz Dawid vel Dave (AKP) ze Starogardu Gd.) i oto co wyszło z tego spotkania ( a wyszło, oj wyszło nawet więcej niż się spodziewałem; pomiar dokonany na hamowni obciążeniowej ) : nie działa mi upload i nie mogę wkleić wykresów chyba zwariuję :exclaim: na razie tylko podam a jutro wkleję : A4 od dziś legitymuje się mocą 178,6 KM/3830 obr i 403,8 Nm/2681 obr :exclaim: :exclaim: :exclaim:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Nie no piekniee Napewno banan musi byc , teraz to zapitala , dobry wybor , gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l No to pieknie juz widze tego Banana na twarzy jak wracales :twisted: , musimy wkoncu tego minispota zrobic.
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Autor Ogi, masz jeszcze szansę jutro skumać się z Rogalem Napewno banan musi byc widze tego Banana na twarzy jak wracales teraz to zapitala gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin: 4 x oj TAK :exclaim: przyspieszenie 0-100 km/h przed czipem 9,4 s po 8,9s ale to nie jest tak ważne jak elastyczność która teraz jest wprost bajeczna...
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Ogi, masz jeszcze szansę jutro skumać się z Rogalem Napewno banan musi byc widze tego Banana na twarzy jak wracales teraz to zapitala gratulacje dla Rogala :twisted: :biggrin: 4 x oj TAK :exclaim: przyspieszenie 0-100 km/h przed czipem 9,4 s po 8,9s ale to nie jest tak ważne jak elastyczność która teraz jest wprost bajeczna... Oj chyba duzo lepiej niz 8,9s lepiej powinno byc jak ogarniesz furke , co do zlapania Rogala to nie mam szans :frown: za duzo spraw obecnie na glowie mam, a i niunia jutro laduje na wymiane szyby, wirus musi poczekac do maja :twisted: .
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Autor Oj chyba duzo lepiej niz 8,9s lepiej powinno byc jak ogarniesz furke czas mierzony stoperem w tel Nokia 6230i trzymałem go w tej samej ręce w której zmieniałem biegi także wynik też może być wypaczony... :biggrin:
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l gratulacje !!!!! a czy zauwazyles moze czy zmalala predkosc max???? bo ja to w poprzednim zawirusowanym stwierdzilem -- koni przybylo 20 ale odjelo z 20km /h max byl 190 pozdrawiam marcin
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l Autor czy to jest AWX YES :exclaim: a czy zauwazyles moze czy zmalala predkosc max???? jeszcze nie sprawdzałem maxa...
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l jakto ?? niesprawdziles?? no tak na tych naszych szutrach to troche trudno!!! musze potem do ciebie na priwa napisac w sprawie wymiany kilku elementow ktore ty u siebie na poczatku robles a ja zamierzam , chodzi mi o kilka wskazowek , acha mozesz mi na priwa napisac ile cie ta dzisjejsza frajda kosztowala bo ja jestem z gorzowa i blisko mam do poznania do kocara !! ale mi sie jacys drodzy wydaja wiec moze bym sie do wawy na wycieczke po tego chipa wybral , proszee wiec o info marcin
Opublikowano 18 Kwietnia 200719 l poziek napisał/a:czy to jest AWX YES rewelacja - gratki [ Dodano: 19-04-2007, 01:32 ] dymi??
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l No super.Zobaczmy ile minie czasu i będzie Ci mało.Ja już się tak przyzwyczaiłem do tego co mam , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla no bo masz zwykłego diesla po chipsie ..... :twisted:
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l Autor dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) Zobaczmy ile minie czasu i będzie Ci mało.Ja już się tak przyzwyczaiłem do tego co mam , że wydaje mi się jakbym miał zwykłego diesla nie no już nic więcej nie robię... narazie
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) p.s gratki wyniku ...
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l dymi?? ja nie zauważyłem ale kolego który jechał za mną powiedział że dymi w przedziale (4k-5k) Po co go az tak krecisz?Powyzej 4k to juz chyba nie ciagnie a nawet przed czpisem pewno Ci dymil.A mozesz mi kolego powidziec ile Cie taki chip kosztowal?