tacin Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 opis mojej Audi A4: http://www.rs-service.eu/projekta4.html filmik jak sie ma przy klopotach z trakcja na tle Corvette Z06 7litrów silnik V8 512ps 640Nm uzupełnij swój profil jesli mozesz :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Widziałem to A4 na lotnisku w Ułężu Niezły projekcik ale lampki na zespolone przydało by sie zmienic Kolega zapoda pare fotek w tym wątku
janjazda Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 też miałem okazję zobaczyć autko na żywo bardzo ciekawy projekt
tacin Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nawiązując do tematu w którym pisze wrzucam jakies dwa stare wykresy A4 obecnie auto jezdzi na nieco innych ustawieniach nieco mocniesze ustawienie:
rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja również widziałem to autko na 1/4 mili w Ułężu i niby zamieniłem 2 zdania z kimś kto w nim siedział, ale nie chciał się pochwalić dokładniejszymi danymi, dowiedziałem się tylko że jest tam 2,2 T ze starszej S4 C4 Szkoda że autko to ośka, bo traci sporo na starcie, potem jakoś sobie radzi Witamy na forum
tacin Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 co prawda to prawda na Rykach to byl pierwszy wyjazd wogóle samochodu, wtedy byly bardzo duze problemy z trakcja, teraz juz sytuacja, jak na oske oczywiscie:) jest opanowana takze czasami z tych zawodów w Rykach nie ma sie kompletnie co sugerowac. a tak apropos czasow jakie sa w Polsce najszybsze A4 w streecie mówie oczywiscie o ośce??
Rekomendowane odpowiedzi