elmo814 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 witam forumowiczow czy taka kamerke da sie podlaczyc do RNSE?? http://moto.allegro.pl/item630561971_kamera_cofania_audi_a6_4_kat170_z_pom_odlegl.html wogole co o tym sadziecie
Oskaro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 witam forumowiczow czy taka kamerke da sie podlaczyc do RNSE?? http://moto.allegro.pl/item630561971_kamera_cofania_audi_a6_4_kat170_z_pom_odlegl.html wogole co o tym sadziecie Zapytaj sie malika albo adamoo - ale pewnie sie da - jezeli masz odpowiedni adapter
malik Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Kamera działa całkiem OK. Potrzebny jest oczywiście RNS-E oraz odpowiedni adapter AV lub tuner TV. Dodatkowo trzeba niestety zamontować rezystor ponieważ LED zamontowany w kamerze zwraca błąd spalonej żarówki.
kadaf Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Malik masz taka kamere jak z linku, czy jakieś rezane ? bo za 1/3 ceny można mieć kamerę o podobnych właściwościach tylko problem z montażem.. a napisze szczerze że wolał bym kupić taką za 170
Rosemeyer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 a nie lepiej/fajniej zamontowac kamere montowana w ori blendzie oswietleniowej tak jak w A6/Q7 itp? te w lampce to wg mnie troche "odpustowa" jest
Cineksik Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 a nie lepiej/fajniej zamontowac kamere montowana w ori blendzie oswietleniowej tak jak w A6/Q7 itp? te w lampce to wg mnie troche "odpustowa" jest można taką samą blendę kupić w ASO i będzie pasować do A4 :?:
Rosemeyer Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 a nie lepiej/fajniej zamontowac kamere montowana w ori blendzie oswietleniowej tak jak w A6/Q7 itp? te w lampce to wg mnie troche "odpustowa" jest oczywiscie ze tak można taką samą blendę kupić w ASO i będzie pasować do A4 :?:
Rekomendowane odpowiedzi