daniel746 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Informacje: Rok produkcji: 1996, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2600 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Dodatkowe wyposażenie: ABS, ASR, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne, podgrzewana przednia szyba. Autko w idealnym stanie i zostanie w takim utrzymane. Wszelkie przeróbki, czy upiększanie dodatkami sportowymi nie wchodzi w grę Mam nadzieje... a raczej jestem pewny że to auto jak i mój poczciwy "staruszek" (Audi 100 z 1983r.) przeżyje mojego ojca a może i nawet i mnie Zdjęcia:
.Szczepan. Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Ładna seria. Przydały by sie ładniejsze aluski, no i może troche niżej ziemi.
KoDi Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Bardzo ładna Audiczka, a o silniczku już nie wspomne... Pozdrawiam!
danii1987- Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 zadbana ta Twoja V-ka przyjemnego użytkowania i niskiego spalania
daniel746 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 No niskiego na pewno No ale powiem szczerze że ten samochód w automacie zachowuje sie jak krążownik... skrzynia nie pozwala mu się rozkręcić do wysokich obrotów (no przynajmniej mniej pali) i auto po prostu płynie... ale tak całkiem szczerze to i tak ma "kopa" :>
Ans Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Daniel/ gdy pod maską siedzi V6 :gwizdanie: jest :kox: :kox: jakby nie było co do spalania - wiadomo w co sie leje Furka życzę aby służyła bezawaryjnie
Rekomendowane odpowiedzi