Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] S Line - co konkretnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zewnetrzny ma pełen, łącznie z tylnym , w srodku nie ma czarnej podsufity :gwizdanie:

Opublikowano

Bardzo ładna ,widzisz ja też mam S-line ,a nie mam zderzaków,listew dolnych!!a w środku mam wszystko czarną podsufitkę/słyszałem że to podstawa/kierownicę,fotele/spid/obniżone zawieszenie 20mm,felgi 17 cali

Więc widzisz że S-nie każdy jest taki sam.Myślę że zależy od specyfikacji jaką sabie Ktoś zamówił :)

Moje zdanie jeśli Ci się podoba to KUPUJ!!!!!! :th:

Opublikowano

waskipl moglbys porobic wiecej fotek wewnatrz swojej furki z naciskiem na elementy

s line :th:

Opublikowano

pamietajmy cały czas o jednym że pakiet s-line występuje jako zewnetrzny i wewnętrzny i nie koniecznie musi być w autku z napisem s-line jeden i drugi.Nawet nie moge sobie przypomnieć czy jest w klubie jakaś furka która od nowości ( bez rezania ) ma zew. i wew. pakiet s-line :mysli:

Opublikowano

pamietajmy cały czas o jednym że pakiet s-line występuje jako zewnetrzny i wewnętrzny i nie koniecznie musi być w autku z napisem s-line jeden i drugi.Nawet nie moge sobie przypomnieć czy jest w klubie jakaś furka która od nowości ( bez rezania ) ma zew. i wew. pakiet s-line :mysli:

moja....co jej brakuje?oczywiście mówię o środku

[br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 12:52 _________________________________________________

waskipl moglbys porobic wiecej fotek wewnatrz swojej furki z naciskiem na elementy

s line :th:

oczywiście mówisz i masz,tylko umyję furę.

Opublikowano

moja....co jej brakuje?

No nie Twoja, bo masz tylko wew. pakiet... ktoremu nic nie brakuje :)

W klubie nie bylo jeszcze zadnego kompletneg sline'a zew+wew.

Opublikowano

staruszek użytkownika patgsm ma ori S-line zew i wew ale on nie jest w Klubie... jego A4 jest najładniejszą sztuką B6 jaką do tej pory widziałem

Opublikowano

A nie mowiles przypadkiem, ze on ma A6?

Opublikowano

nie A4 Avant 2004 rok 2,5 TDI 180 km quattro S-line zew i wew skóry Recaro, RNS-E, webasto, pakiet chrom, szyberdach i jeszcze dużo innych gażetów

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie mam a jesli chodzi o felgi to wychodzily 9 ramienne ale ilu calowe ??? :)

Opublikowano

moja....co jej brakuje?

No nie Twoja, bo masz tylko wew. pakiet... ktoremu nic nie brakuje :)

W klubie nie bylo jeszcze zadnego kompletneg sline'a zew+wew.

jak nie było jak jest LUKAS :)

Opublikowano

masz racje miron a nawet dodam ze poszczegolne elementy pakietu s-line zarówno zew jak i wew mozna bylo kupic oddzielnie bynajmniej widze takie niektore samochody w ogloszeniach :hi:
Opublikowano

masz racje miron a nawet dodam ze poszczegolne elementy pakietu s-line zarówno zew jak i wew mozna bylo kupic oddzielnie bynajmniej widze takie niektore samochody w ogloszeniach :hi:

Dokładnie tak.Ja jestem bardzo zadowolony że nie mam zewnętrznego pokietu.Osobiście nie podoba mi się /w szczegilności tylny zderzak/

Przód może być.Każdy ma inny gust. :)

Opublikowano

Dokładnie tak.Ja jestem bardzo zadowolony że nie mam zewnętrznego pokietu.Osobiście nie podoba mi się /w szczegilności tylny zderzak/

Przód może być.Każdy ma inny gust. :)

widzisz waski a mi z kolei bardzo sie podoba tylny zderzak przedni rowniez ale najlepsze sa te boczne listwy dolne. A propo dzis bylem akurat w jednej firmie i na parkingu widzialem b7 sline avant i moge tylko powiedziec ze pakiet s-line do b6 jest calkiem taki sam jak do b7 zew pakiet.

Jeszcze prosba jesli ma ktos jakies linki zeby zobaczyc audi z pakietem s-line wewnetrznym poniewaz prawdopodobnie jutro jade do berlina ogladnac auto i fajnie by bylo wiedziec czego nie ma w srodku :th:

Opublikowano
Opublikowano

jezeli chodzi o srodek w mojej s to:fotele polskory,listwy w drzwiach w kolorze alu,rns,czarna posufitka,listwy na progach z napisem s-line i chromowane obwodki zegarow

Opublikowano

a pakiet wewnetrzny??? :disgust:

I jak kupiłeś A 4 w s-line? :)

Opublikowano

spokojnie jest jezcze czas ta co ja ogladam ma caly zewnetrzny ale wewnatrz to ma listwy w drzwiach skóry cale i nie pamietam jeszcze co ale ma kociarski silnik i jest w ładnym stanie jeszcze sie zastanawiam poza tym w tym tygodniu nie mam czasu bo jade na targi do poznania :th:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W pakiet jeszcze chyba wchodzily srebrne listwy progowe z napisem S-line. :wink4: