piotr.gamon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a czy to samo jest w s line w b5? pytam bo kolega chce kupic a4 niby s line i ciekawi mnie co tam jest z s lina i czy wogóle tam coś z niego jest... proszę o odp rulez
piotr.gamon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 więc rozumie że nie było b5 s line tak?
ykk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 piotr.gamon dopiero w B6 byl S-LINE..
piotr.gamon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 :gwizdanie: ok. dzięki za odpowiedź [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2008, 14:53 _________________________________________________ dobra jeszcze jedno pytanko bo się mi to autko przypomniało: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_s4rs4_bialy_jastrzab-t27120.0.html a więc to była zwykła a4 przed przeróbką? a np. te zderzaki?
voxan69 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 To nie była zwykła A4 to była S4 :th:
piotr.gamon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 trochę pomyliłem pojęcia: s line s4 ale to się wytnie. Jeszcze raz dzięki za odp.
skipy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 to ja juz tego nie kumam ja mam w srodku kubelkowe fotele z pompowaniem srodka lendzwiowego, kiere trojramienna ,alu listwy i jest obnizony i nigdzie nie pisze ze to s line bardziej bym powiedzial sport pakiet
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 to ja juz tego nie kumam ja mam w srodku kubelkowe fotele z pompowaniem srodka lendzwiowego, kiere trojramienna ,alu listwy i jest obnizony i nigdzie nie pisze ze to s line bardziej bym powiedzial sport pakiet mógł sobie pierwszy właściciel przy konfigurowaniu wyposażenia zarzyczyć lepsze fotele kiere trójramienną itp a nie chciał płacić za pakiet S-line wrzuc fotki bo widze że nie pokazywałeś swojej Audiki to zobaczymy co to masz za wyposażenie
Rekomendowane odpowiedzi