Gość ciasny Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 witam niewiem co sie dzieje z moim audi od wymiany turbiny na nowa moje audi nie ma takiego buta jak przed nowa turbina mam silnik 2,5 myślę ze może przepływomierz ale auto mi nie dymi pozd
Gość ciasny Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 bylo i wszystko jest ok a przeplywomierz mam ponad rok orginal
kudalty66 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 polecam, jakiegos dobrego magika co ladny program zrobi i wszystko sie unormuje,. badż ewentualnie trzeba wszystko posprawdzac szczelnosci podcisnien itd.. pozdrawiam
Krzysztof Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dobrze by bylo gdybys jednak pokazal logi specjalistom w dziale Diagnostyka. Zdarza sie, ze mechanik powie, ze jest ok bo nie ma bledow. A pelne logi powiedza duzo o kondycji autka...
Gość Solskier Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zrób logi dynamiczne grupy 03,08,011 wtedy będzie wszystko jasne. Inaczej jest to wróżenie z fusów.
Bigrazor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kumpel po wymianie sprężarki (regenerowana) musiał ją sam ustawiać bo sztanga nie została wcale wyregulowana - więc podepnij pod kompa i jak możesz to ustaw ciśnienie statyczne na wolnych obrotach a resztą powinien komp się zająć - on tak zrobił i wszystko wróciło do normy.
siwy2731 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 jesli turbo jest robione przez dobrego fachowca to napewno sztanga nie bedzie ruszana, i druga podstawowa sprawa jest to co bylo w niej robione, nasi fachowcy zaczynaja montowac kory produkcji chinskiej a wtedy zaczynaja sie problemy, no i jeszcze jedna sprawa odeplnij kata i wtedy sprawdz jak bedzie sie zachowywal,
Rekomendowane odpowiedzi