miniSteel Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam wszystkich moja a4 jest z 2003/04 roku 1.9 TDI 131KM. Wyposażenie -4x elektryczne szyby -2 strefowa klimatyzacja -6 biegowa skrzynia -6 poduszek -pakiet chromline -alufelgi 16 cali -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie i otwieranie szyb z pilota -pakiet oświetlenia -skórzana kierownica i gałka zmiany biegów -tempomat - immobilizer - ABS,ESP -fabryczny alarm Zmiany - w tym tygodniu zamontowanie podłokietnika -rozrząd, wszystkie filtry i oleje wymienione oraz wyczyszczony zawór EGR :> :> A oto i moje cacko no i podłokietnik powędrował na swoje miejsce przeznaczone
antonio Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 ładna sztuka + za dokładki w kolorze
rentoon Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 identyko jak moja, piekny wóz! + za fotke w profilu
miniSteel Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 Dzięki Panowie za opinie na weekendzie montuje podłokietnik jak dobrze pójdzie i może zakończę walkę z kontrolką od emisji spalin [po czyszczeniu EGR świeci się kontrolka już miałem ochotę spróbować ją odłączyć od zasilania ]
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ładny klasyczny sedan Co do kiery Jaki kraj taki obyczaj
miniSteel Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Opublikowano 18 Lipca 2009 To kwestia przyzwyczajenie powiem tak Panowie Na samym początku parę razy złapało się za klamkę przy zmianie biegów ale tak to furka śmiga się jak milo :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 To ladnie bulisz ubezpieczenia 23 lata i taki silnik w Uk. To normalnie kupa kasy w plecki
miniSteel Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 Błęda miałem :gwizdanie: ale dzięki za zwrócenie uwagi na rok full opcja mi wyszło 800Ł jeszcze jest w miarę
miniSteel Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Panowie tragedia dziś spokojnie jadąc sobie do pracy czarne scierwo wjebało się we mnie na rondzie :wallbash: :wallbash: :wallbash:
miniSteel Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Dostałem w bok przednie i tylnie drzwi ucierpiały a przy tym słupek jutro ma być rzeczoznawca i określi stan słupka jak przesunięty to autko idzie .....
Rekomendowane odpowiedzi