Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest coś takiego podobno. Sam nie spotkałem ale słyszałem.

Ojciec tak ma w mercedesie. Jak wrzucasz wsteczy prawe lusterko idzie w dól. Fajna sprawa

Opublikowano

Ja słyszałem, że u Mirona jest inna funkcja...

podobno jak przekroczy 150km/h to lusterka mu się automatycznie składają żeby zmniejszyć opór powietrza :gwizdanie: :naughty::decayed:

Opublikowano

Miron masz tak ze jak wrzucasz wsteczny to prawe lusterko zewnetrzne Ci zjezdza w dol ??

Nie

ale ma tak, że jak puści bąka to automatycznie otwiera mu się szyba kierowcy :naughty::decayed:

:polew:

a jak jadę z pasażerem i puścimy równocześnie to szyberbach :polew:

Miron masz tak ze jak wrzucasz wsteczny to prawe lusterko zewnetrzne Ci zjezdza w dol ??

nie mam - ale muszę przyznać słyszałem o czymś takim.

Ciekaw jestem jak to się nazywało, czy było to w jakimś pakiecie czy jako osobny element :mysli:

Może mam a nie wiem :naughty: tak jak skrętny Bi ( który odkryłem po 2 miesiącach :decayed: )

ktoś wie coś więcej na temat tego lusterka ?

To nie wrzucałeś tam jeszcze wstecznego :?: :decayed:

Miron jezdzi caly czas na wstecznym więc ma pewnie cały czas opuszczone.

Wrzuć luz i zobacz czy pojdzie w góre

Opublikowano

ale tylko przy biegu wstecznym - chyba nie :mysli:

tak, przy wrzuceniu wstecznego lusterko zjezdza, 100% bo chcialem to zrobic u mnie i okazalo sie ze do lusterek elekt musi byc jeszcze pamiec foteli i wtedy tylko VAG

Opublikowano

W a8 to dzialalo jak pokretlo od ustawiania lusterek bylo ustawione na prawe lusterko.Wtedy wsteczny i zjezdzalo.

Opublikowano
  • Autor

ale tylko przy biegu wstecznym - chyba nie :mysli:

tak, przy wrzuceniu wstecznego lusterko zjezdza, 100% bo chcialem to zrobic u mnie i okazalo sie ze do lusterek elekt musi byc jeszcze pamiec foteli i wtedy tylko VAG

o tym właśnie piszę - że może kwestia waga i będzie gitara - naprawde przydatna sprawa :good:

może Lukasz coś wie na ten temat - ale on tu nie wejdzie - boi się tego wątku jak ognia :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 21:22_________________________________________________

Ja słyszałem, że u Mirona jest inna funkcja...

podobno jak przekroczy 150km/h to lusterka mu się automatycznie składają żeby zmniejszyć opór powietrza :gwizdanie: :naughty::decayed:

i otwiera się tylna klapa dla spowolnienia - żeby licznika nie rozjeb...o :decayed:

Opublikowano

może kwestia waga i będzie gitara

Mireczku a co to ta waga ?? :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Waga ciezka :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mireczku a co to ta waga ?? :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

to czego u Ciebie nie da się podłączyć :decayed:

Opublikowano

to czego u Ciebie nie da się podłączyć :decayed:

da się :tongue4: :tongue4: :tongue4: i nawet ma kox nazwę:

evo-scan :kox:

Opublikowano
  • Autor

Malik ma/miał pamięć foteli - może wie coś więcej :mysli:

Opublikowano

jak tylko jest pamiec to 100% da sie to zvagowac

Opublikowano
  • Autor

jak tylko jest pamiec to 100% da sie to zvagowac

czyli muszę poszukać kogos kto się pobawi moją furką :wink4:

Opublikowano

W końcu coś na temat auta... :polew:

Opublikowano

Ja się mogę pobawić tą furką nie widzę problemu porównamy nowsze 3.0 tdi ze starszym . Zobaczymy jakie OOOO <---- pierścienie zrobiły krok do przodu :D i czy furka dobrze dotarta w niemcowni była :P

Opublikowano

Ja się mogę pobawić tą furką nie widzę problemu porównamy nowsze 3.0 tdi ze starszym . Zobaczymy jakie OOOO <---- pierścienie zrobiły krok do przodu :D i czy furka dobrze dotarta w niemcowni była :P

To wpadaj jutro na spota :decayed:

Możliwe , że wstąpie :naughty: wszystko będzie zależeć od tego czy wyrobię się ze z obchodem i odbiorem haraczy z Katowickiej ziemii ;)) :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

pierścienie OOOO lepiej moim zdaniem wyglądajątak CCCO :)

A tak w ogóle to ciesze się Miron że jeszcze tutaj nie wkleiłeś swojej fotki z wkacji bo gdzie nie wchodze to ją widze :>

:polew:

To wpadaj jutro na spota :decayed:

Możliwe , że wstąpie :naughty: wszystko będzie zależeć od tego czy wyrobię się ze z obchodem i odbiorem haraczy z Katowickiej ziemii ;)) :embarrassed:

zapraszam - porównamy :wink4:

Opublikowano

może jakiś filmik ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kerczi ta opcja z prawym lusterkiem niestety nie jest do ustawienia Vagiem

To jest poprostu jedna z opcji wypasu - albo ją masz albo nie :wink4:

Byłem dziś z furą u magika i taką odpowiedź uzyskałem :([br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 15:37_________________________________________________

może jakiś filmik ? :decayed:

może wpadniesz popatrzeć :decayed:

Opublikowano

może wpadniesz popatrzeć :decayed:

może wpadniesz do Wyrazowa ? :decayed::naughty: