Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bedziesz sprzedawal to daj znac :evil: :evil:

Opublikowano

Dziwi mnie jedno...

masz fajną chatę(widziałem gdzieś kiedyś na zdjęciach), a Audi stoi w blaszanym garażu?? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dziwi mnie jedno...

masz fajną chatę(widziałem gdzieś kiedyś na zdjęciach), a Audi stoi w blaszanym garażu?? :mysli:

Gili nie jest to tajemnica więc wyjaśniam - nie mam chaty ( tymbardziej fajnej :decayed:) mieszkam w 3 piętrowym bloku i mam garaż blaszany ( w sumie 3 garaże ) na mojej działce przy domu rodzinnym :)[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 22:17_________________________________________________sam się teraz zastanawiam jaka i kiedy chatę mogłeś widzieć :mysli:

Opublikowano

Jak bym mial swój trzy pietrowy blok to tez mógł bym miec blaszany garaz :decayed: a nawet nie musial bym go miec :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak bym mial swój trzy pietrowy blok to tez mógł bym miec blaszany garaz :decayed: a nawet nie musial bym go miec :decayed:

:polew:

Opublikowano

sam się teraz zastanawiam jaka i kiedy chatę mogłeś widzieć :mysli:

Chyba sie domyslam... wrzucales kiedys fote B6 + A3 8L na tle jakiegos domku :wink4:

Opublikowano

Ta fajna chata,to pewnie dom rodzinny. :przebiegly:

3piętrowe bloki były w PGRach i to był mój dom rodzinny :wink4:

dom czyt.mieszkanie (dla wiadomości pana Tukana) :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

sam się teraz zastanawiam jaka i kiedy chatę mogłeś widzieć :mysli:

Chyba sie domyslam... wrzucales kiedys fote B6 + A3 8L na tle jakiegos domku :wink4:

to była A3 Skapola (kuzyna z A3 klubu 2.0tdi 250ps) i na tle jego chaty :wink4:

Opublikowano
  • Autor

najbardziej obgadane A4 z genialnym silnikiem

to się nazywa szczere podsumowanie mojej fury :good:

Poziu :good:[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 00:35_________________________________________________wreszcie koniec OT - wreszcie się ktoś konkretnie wypowiedział :gwizdanie:

Opublikowano

człowiek zbiera zbiera i zbiera przesiada sie z B5 na B6 cieszy sie z osiągów i wypasu az tu nagle pojawia sie bryka Mirona :slina:

i znowu zbiera i zbiera i zbiera..... :slina:

MIRON fura :kox: :kox: :kox: osobiście widziałem na spocie i przeszła moje wszelkie oczekiwania

:wink4:

Opublikowano
  • Autor

MIRON fura :kox: :kox: :kox: osobiście widziałem na spocie i przeszła moje wszelkie oczekiwania

:notworthy:[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 08:19_________________________________________________

człowiek zbiera zbiera i zbiera przesiada sie z B5 na B6 cieszy sie z osiągów i wypasu az tu nagle pojawia sie bryka Mirona :slina:

i znowu zbiera i zbiera i zbiera..... :slina:

:wink4:

Boseron - ważne, że jest na co zbierać :wink4: i ważne, że jak masz jakiś cel to zbierasz do końca aż ten cel osiągniesz

Taki Poziek widzisz też zbierał na B7 - zbierał, zbierał, zbierał i jak miał uzbierana połowe nie wytrzymał presji i kupił Evo a mógł sukcesywnie odkładać dalej i w końcu by kupił B7.

Tak więc :notworthy: dla Ciebie za wytrwałość w zbieraniu

Opublikowano

Boseron - ważne, że jest na co zbierać :wink4: i ważne, że jak masz jakiś cel to zbierasz do końca aż ten cel osiągniesz

Taki Poziek widzisz też zbierał na B7 - zbierał, zbierał, zbierał i jak miał uzbierana połowe nie wytrzymał presji i kupił Evo a mógł sukcesywnie odkładać dalej i w końcu by kupił B7.

Tak więc :notworthy: dla Ciebie za wytrwałość w zbieraniu

:polew:
Opublikowano

Co taki tu spokój :?: :decayed:

Opublikowano

Miron dzwonił z płaczem, że mu bajzel robimy wątku :kox: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

i to się nazywa u Ciebie "dyskretność" ;(

Opublikowano

To tak ,żeby OT nie było :) Nie myślałeś Miron nad karbonowymi listwami wnętrza ?? :hi:

Opublikowano
  • Autor

To tak ,żeby OT nie było :) Nie myślałeś Miron nad karbonowymi listwami wnętrza ?? :hi:

może tak kolego..................

Są bardzo ładne i zawsze mi sie podobały - ale jako, że te co mam źle nie wyglądają - nie chce mi się wydalać kasy na zmianę listw ozdobnych ( sa inne plany - np. wymiana uszkodzonego ekranu w navi ) :wink4:[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 23:03_________________________________________________ale napewno takie listwy troszke wzbogaciły by wnętrze - pod warunkiem że ORI :)

Opublikowano

Są bardzo ładne i zawsze mi sie podobały - ale jako, że te co mam źle nie wyglądają - nie chce mi się wydalać kasy na zmianę listw ozdobnych ( sa inne plany - np. wymiana uszkodzonego ekranu w navi ) :wink4:

Dokładnie Miron :good:

A myślałem że już dawno się z tym uporałeś :)

Opublikowano
  • Autor

Są bardzo ładne i zawsze mi sie podobały - ale jako, że te co mam źle nie wyglądają - nie chce mi się wydalać kasy na zmianę listw ozdobnych ( sa inne plany - np. wymiana uszkodzonego ekranu w navi ) :wink4:

no właśnie nie - nie mam natchnienia :wink4:

Opublikowano

no właśnie nie - nie mam natchnienia :wink4:

Mnie by to od początku wkur#$%ło :naughty:

Duże koszty naprawy :?: