Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LEDy naprawdę robią wrażenie - szczegół a cieszy a to za sprawą lamp ori + LED.

gdzie natrafiłeś na takie cudo ?

Opublikowano

Koledze pewnie chodzi o ten dupny grill z przodu :P Przed którym na lewym pasie spier****** :tongue4: Jak jest dobry motor i kierownik ;)))

Opublikowano

miron masz b. fajne b7 oglądałem ją na spocie w cze-wie i nie chce już b6 zakochałem się w b7 :rolleyes:

bez przesady - akurat wnętrze B6 i B7 to praktycznie klon :) - wg mnie B6 w niczym nie ustępuje B7 :wink4:

( możę gamą silników )

wg mnie B6 w niczym nie ustępuje B7 :wink4

to są przecież takie same samochody :gwizdanie: poza silnikami...

mi chodzi o linie nadwozia i dlatego że jest ich mniej bynajmniej u nas :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Przed którym na lewym pasie spier*****

:polew:

To fakt - żaden mod mnie tak nie cieszy w tym autku jak właśnie tylne ledy :wink4:

gdzie natrafiłem ? a chodzi o autko czy lampki :mysli:

bo lamki to ręczne rezanko a autko na mobile.de :):wink4:

Opublikowano

Przed którym na lewym pasie spier*****

To fakt - żaden mod mnie tak nie cieszy w tym autku jak właśnie tylne ledy :wink4:

gdzie natrafiłem ? a chodzi o autko czy lampki :mysli:

bo lamki to ręczne rezanko a autko na mobile.de :):wink4:

chodziło mi o LEDy - do tego ręcznie robione :kox:

Gratuluję autka i szerokości życzę :good:

Opublikowano

Ciekawe kiedy znowu będzie spamik :cool1:

A żeby nie robić OT to sam jestem ciekaw jak w końcu ostatecznie postanowiłeś tzn felgi w grafit czy zostawiasz :?:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe kiedy znowu będzie spamik :cool1:

A żeby nie robić OT to sam jestem ciekaw jak w końcu ostatecznie postanowiłeś tzn felgi w grafit czy zostawiasz :?:

tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą ( na chwile obecną oczywiście ) :wink4:

Opublikowano

No nie mów że nie jesteś jeszcze przekonany :shocked: wiesz jak to by wyglądało :blink: zresztą widziałeś zdjęcia zrobione z grafitowymi felgami i było miodzio :good: Zresztą jak chcesz coś jeszcze poprawić w wyglądzie zewnętrznym to tylko to ci w zasadzie zostało :)

Opublikowano

miron raczej w róż poleci :kox:

Opublikowano
  • Autor

miron raczej w róż poleci :kox:

do 100% black edition jeszcze felunku w graficie potrzeba i kolesia z Twojego avatara za kółkiem :decayed:

Opublikowano

Chyba raczej w fiolet :decayed:

Miron jak nie zrobisz tych felg w graficie to możesz nie przyjeżdżać na spoty :decayed:

Opublikowano

no to zapuść włosy..i idź na solare..do sylwka będziecie jak bracia :evil:

Opublikowano

No nie mów że nie jesteś jeszcze przekonany :shocked: wiesz jak to by wyglądało :blink: zresztą widziałeś zdjęcia zrobione z grafitowymi felgami i było miodzio :good: Zresztą jak chcesz coś jeszcze poprawić w wyglądzie zewnętrznym to tylko to ci w zasadzie zostało :)

jeszcze white corners mod :kox:

Opublikowano

Miron masz tak ze jak wrzucasz wsteczny to prawe lusterko zewnetrzne Ci zjezdza w dol ??

Opublikowano

Miron masz tak ze jak wrzucasz wsteczny to prawe lusterko zewnetrzne Ci zjezdza w dol ??

Nie

ale ma tak, że jak puści bąka to automatycznie otwiera mu się szyba kierowcy :naughty::decayed:

Opublikowano

Nie

ale ma tak, że jak puści bąka to automatycznie otwiera mu się szyba kierowcy :naughty::decayed:

:polew: :polew: :polew: ale powaznie pytam

Opublikowano
  • Autor

Nie

a jak jadę z pasażerem i puścimy równocześnie to szyberbach :polew:

nie mam - ale muszę przyznać słyszałem o czymś takim.

Ciekaw jestem jak to się nazywało, czy było to w jakimś pakiecie czy jako osobny element :mysli:

Może mam a nie wiem :naughty: tak jak skrętny Bi ( który odkryłem po 2 miesiącach :decayed: )

ktoś wie coś więcej na temat tego lusterka ?

Opublikowano

Nie

Ciekaw jestem jak to się nazywało, czy było to w jakimś pakiecie czy jako osobny element :mysli:

Może mam a nie wiem :naughty: tak jak skrętny Bi ( który odkryłem po 2 miesiącach :decayed: )

to jak masz pamiec foteli to mozesz zakodowac tak zeby lusterko sie opuszczlalo do zapamietanego poziomu

Opublikowano
  • Autor

ale tylko przy biegu wstecznym - chyba nie :mysli:

Opublikowano

Nie

To nie wrzucałeś tam jeszcze wstecznego :?: :decayed: