Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Poziek żal Ci dupsko ściska :tongue4::decayed:

Miron jak nie SJZ to do SG się podjedzie :wink4:

jasne że tak :wink4:

Twoje ledy pod względem wykonania wyglądają na wzorowe :good:

Opublikowano

fakt, w wypasu to ja mógłbym sobie takie ledy na wentylki pozakładać :kox: :kox: :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

chciałem takie foto jakie Poziu miał swojej B6 :) ale wyszło tylko takie

Ps. dzięki Czester :notworthy:

79cb1fec9f1ee222m.jpg

Opublikowano

Fajne foto :) Ale takiego jak poziek nie bedziesz mial bo robil w photoshopie :decayed: chyba ze przerobisz :evil:

Opublikowano
  • Autor

Fajne foto :) Ale takiego jak poziek nie bedziesz mial bo robil w photoshopie :decayed: chyba ze przerobisz :evil:

Tukan to była przenośnia :wallbash: nie chcę niczego co miał/ma Poziek[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:00_________________________________________________ :decayed:

Opublikowano

Tukan to była przenośnia :wallbash: nie chcę niczego co miał/ma Poziek[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:00_________________________________________________ :decayed:

Masz racje :good::decayed:
Opublikowano

i nie wiecie co tracicie...frędzle malowane :naughty::tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:09_________________________________________________a co do foty to jak na dziadka w gnojowozie przystało...szara, niby się coś rusza...bez polotu

grunt, że logo klubowe jest :polew:

Opublikowano
  • Autor

:decayed::tongue4::decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:11_________________________________________________PS. odpowiadając na Twoje PW Poziu - TAK możesz sobię tą fote na NK wkleić :good:

z podpisem "też chciałbym być tak ustawiony w jego wieku i tak śmigać" :polew:

Opublikowano

wiesz jak nazywam tych co cytują czyjeś PW publicznie ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:decayed::tongue4::decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 13:11_________________________________________________PS. odpowiadając na Twoje PW Poziu - TAK możesz sobię tą fote na NK wkleić :good:

Ale ze co po 30 nie mozna przekraczaj 50km/h,a ty to zrobiles :shocked: :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano

hahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no może poza agentem providenta na tylnym siedzeniu :naughty::decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miron ma chyba wrogów :mysli:

7fc28702cd661f52.jpg

c58a99f6127b526e.jpg

:polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

to nie mirrona - za brudne

Opublikowano

to nie mirrona - za brudne

zawsze tak jeździ tylko do zdjęć ma czyste :wink4:

Opublikowano
  • Autor

wiedziałem, że to wkleisz ( szkoda, że nie przyszło Wam do głowy, że fura się przy tym rysuje :gwizdanie: )

tyle czasu Was wspieram i tak mi się odwdzięczacie ;(

Ps. Przeprowadzam się do Opola i tam rozkręcam zloty - w SG chuligaństwo się szerzy :decayed:

Opublikowano

wiedziałem, że to wkleisz ( szkoda, że nie przyszło Wam do głowy, że fura się przy tym rysuje :gwizdanie: )

tyle czasu Was wspieram i tak mi się odwdzięczacie ;(

Ps. Przeprowadzam się do Opola i tam rozkręcam zloty - w SG chuligaństwo się szerzy :decayed:

spytaj się tych dziewczyn na które dałem Ci namiary jakie mam delikatne opuszki palców :wink4:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Somes - mogłeś się przynajmniej po koleżeńsku zachować i moje ledy włączyć do zdjęć :decayed:

Opublikowano

Ale bym się wkurwił jakby ktoś tak mi napisał na aucie....

jestem pewien że jak się umyje auto to będzie widać zarysowania :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:14_________________________________________________dobrze że nie trafiło na biednego :decayed:

Opublikowano

Somes - mogłeś się przynajmniej po koleżeńsku zachować i moje ledy włączyć do zdjęć :decayed:

ale to bym musiał cykać foto od lewej strony bo z prawą to zawsze loteria jest czy się włączy :polew:

Opublikowano

hmmmm - przesadzacie ??