nudel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 WITAM I POZDRAWIAM DZisiaj w nocy wybili mi szybe i skradziono radyjko audi concert a zonie w lupo cd-spiler+beta!!!
TTom3k Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 UUu..."wkurzyl bym sie". Ale proponuje sie najpierw przywitac:)
Gość spedyt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 I tylko wam na parkingu okradli auta? :eek:
nudel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pech tylko. rok temu z golfa mk4 navi mi sprzatneli. tylko orginalne kradna-??
adamq Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 nudel, do NEWBIE zapraszam. Przedstawisz się, to odblokuję ten topic. Nie zaciekawa sprawa... [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 19-04-2007, 08:25 ] odblokowane
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 widac ze to gnojki bo fachowiec by otworzyl drzwi bez wybijania szyby
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 tylko orginlny to faktycznie gnojki mogli wejśc przez drzwi bez problemu
nudel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2007 OD 5;30 czekam na referenta i nic!!!!!!!!! :redface:
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Raczej niemam wrogów wystarczy ze masz Audi i zazdrosnych sasiadow i juz masz wrogow :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Raczej niemam wrogów wystarczy ze masz Audi i zazdrosnych sasiadow i juz masz wrogow :twisted: wystarczy nie miec alarmu, to i tak niech sie cieszy ze to byli amatorzy bo lale ze zdjęcia by wspominał :biggrin:
Gość dino Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jak złapiesz, połam rece albo zabij bedzie ze w afekcie
martin a4 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 sku...... niewiem co bym takim zrobil hu... rozj.. bym mordy tym radiem
czerwony baron Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 .......Polska to taki dziwny kraj...... ,w morde . ciekawe co zrobili z tymi radiami na rynek lokalny, lombard komis , czy na allegro nam przybędzie sprzętu. w Polsce radio powinno być przyspawane do grodzi między silnikiem a kabiną :frown:
Mad_MAX Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 .......Polska to taki dziwny kraj...... ,w morde . ciekawe co zrobili z tymi radiami na rynek lokalny, lombard komis , czy na allegro nam przybędzie sprzętu. w Polsce radio powinno być przyspawane do grodzi między silnikiem a kabiną :frown: Sie pewnie zdziwisz ale ja tak mialem zrobione w Matizie DAEWOO Ni chu chu zeby ukrasc ALE wiecej minusow niz plusow, dwa razy probowano mi dziabnac radio. Za pierwszym razem jak mialem JVC Kameleon, to mi dziady ze zlosci zniszczyli caly panel , wlaczyli na fula muzyke i wszystkie drzwi pootwierali , a najlepsze jest to ze bagaznika nie otwarli , a w srodku mialem skrzynie alpine i dwa wzmacniacze alpine V12 Jakies głąby. Ale bylem wkurzony , a za drugim razem mialem to samo tylko radio alpine , bo kameleona zniszczyli i tez sie komus nie udalo to stwierdzil ze cos musi zrobic i mi wszystkie fotele poprzecinal nozem . Dlatego mysle ze lepiej jak by sobie ukradli niz tak na stalke.
Rekomendowane odpowiedzi