domjenick Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ...co i jak duzo trzeba wziac,zeby miec taki rozpierdol w mozgu-dobry przyklad na to,jak oszpecic A6...
Cristoforo Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 facet ma gust Ciekawe jestem jak jego kobita wyglada nos jak peryskop albo już ciekaw nie jestem
marcin j Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Nawet niezłe spasowanie elementów tego czegoś , ale nie chciałbym widzieć tego projektu, wykonanego w Polsce . Niestety byłaby to totalna masakra. :>
keżor Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Nawet niezłe spasowanie elementów tego czegoś , ale nie chciałbym widzieć tego projektu, wykonanego w Polsce . Niestety byłaby to totalna masakra. :> to już i tak jest totalna masakra :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 trzeba byc idiota zeby tak przerobic Audi A9... pffff przod a'la Mustang bez sensu, tył zreszta podobnie lipa po calosci...
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 koleś jakiś niespełna rozumu był takiemu to tylko na p....gać za takie zbeszczeszczenie sylwetki i do tego kazać mu przywrócić ja do stanu pierwotnego
Reniu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 To się nazywa prawdziwy Facelifting hehe Powiedział bym, że raczej Faceplant
krolu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Najlepszy jest ten grill go góry nogami z przodu :polew: i znaczek quattro nie obrócony...
Rekomendowane odpowiedzi