macieek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam państwo. Niedlugo po zakupie samochodu zaczeła delikatnie odstawać od dołu tylna osłona fotela kierowcy a na podłodze znalazłem ułamany zawias. Zignorowałem to. Dzisiaj znalazłem drugi zawias i osłona odstaje już na kilka cm. Dociśnięcie jej pomaga do czasu aż nie siąde na fotelu. Co za szmelc Czy ktoś to kleił czy trzeba od razu uderzyć do aso i kupic 2 osłony za 800zł? Jak zdjąc tą osołone gdy już nie ma 2 dolnych zawiasów? Próby ciągnięcia w dół nic nie dają, nie chce połamać tego ustrojstwa do reszty Proszę o jakieś wskazówki doświadczonych w temacie... pozdr
Mario Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 To powinno Cię usatysfakcjonować... 8E0 898 035 - zestaw naprawczy oparcia fotela Osłonę ściąga się podważając śrubokrętem trzy metalowe spinki w górnej części oparcia http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=20400935
macieek Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 8E0 898 035 To powinno Cię usatysfakcjonować... 8E0 898 035 - zestaw naprawczy oparcia fotela Osłonę ściąga się podważając śrubokrętem trzy metalowe spinki w górnej części oparcia http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=20400935 No no a jednak audi rulez. Połapali sie, że wypuścili szmelc i zrobili zestaw naprawczy. Chwała im za to a tobie dzieki.
Gość tymonA4 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ja w b5 to samo tylko że u mnie wystarczył silikon
macieek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Opublikowano 17 Lipca 2009 Udało mi sie zastosować zestaw naprawczy, Zauważyłem też ze przyczyną wyłamania zawiasów był urwany drut - szkielet odpowiedzialny ze regulacje odcinka lędźwiowego. Ma on okolo 4mm grubosci. Naprawde licho... Waze lekko ponad 90kg i udało mi sie go złamać podczas siedzenia... Udalo mi sie go złączyc za pomocą metalowej rureczki w którą nałożylem ów drut... i jak narazie jest ok. pozdrawiam
jaro2006 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam!!! Ja też mam problem z plastikową osłoną. Czy wiecie koledzy ile taki zestaw naprawczy kosztuje i czy tylko w ASO można go dostać? Dzięki z góry za pomoc.
Gość tymonA4 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 zdaje sie że było coś takiego do kupienia na allegro
tomasz-gorz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ten zestaw naprawczy w ASO, ktory podał Mario_ kosztuje 62,99
Rekomendowane odpowiedzi