Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] B5 z dużym grillem hit czy kit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam nie wiem, w sumie tragedii nie ma, najgorzej to nie wyglada, ale brakuje temu autu "czegos" w sumie gdyby to nie byl automat,a chcialbym miec sedana to pomyslalbym o tym egzemplarzu i potem rozkminial jak je ulepszyc:)

Opublikowano
  • Autor

no ja w sumie sam nie wiem co o tym myslec jak dla mnie to to tak nie za bardzo wyglada

Opublikowano
:sick3: było na forum o tym
Opublikowano

Matko, znowu ta padaka :sick3: :sick3:

Opublikowano

KIT :decayed:

Opublikowano

ten tuning to jeszcze nic, u mnie po mieście jeździ srebrna A4 B5, tył ma ori z lampami z PRZED liftu, rejestracja przeniesiona na zderzak a na przodzie duuży grill z B7, lampy z B7 czywiście ringi :decayed: i tuningowane progi za 60 zł z allegro - czyste pośmiewisko, no i nie wspomne o jego audio, jeździ chłopak z szybami otwartymi a za nim słychać tylko wysokotonówki :polew: :polew: :polew:

nie no ludzie mają fantazję, gdyby ten z allegro wrzucił tam jakieś fajne 18'' i dodał cały kit czyli przód był by tak samo nisko jak tył i progi to moooże jakoś by to wyglądało, ale tak to jednym słowem DUPIATE

aha no i poczekajmy na wypowiedzi naszych forumowych szpeców od tuningu a jest ich paru :naughty:

Opublikowano

B5 ma samo z siebie super wygląd więc nie rozumiem takich zmian :thumbdown:

Opublikowano

skąd on tyle kuni wzial w tym silniku? ten grill tyle dał ? :decayed::D

Opublikowano

A tak poza tym to chyba nie ten wątek na takie tematy :gwizdanie: chyba ze to furka założyciela wątku :embarrassed:

Opublikowano

masakra tak auto zeszpecić :sick3::thumbdown:

poza tym nie ten dział niech admin przeniesie tam gdzie trzeba

Opublikowano

Coraz więcej mrówkojadów się pojawia :polew: Będzie lans na wsialbo na mieście :decayed:

Opublikowano

No ale Ty sie radzisz w sprawie kupna czy jak ?? :mysli: Bo troszke nie ten dzial jesli Myslisz o kupnie takiego wynalazku :polew:

Pamietam jak Moj Ojciec kupil kiedys czeski motor z pedalami podobnie wygladal bo tez byl wynalazkiem.. :polew:

A tak powaznie rzecz gusty mi sie osobiscie nie podoba albo B5 albo B7 taki mix to dorby jest w Orange :tongue4:

Opublikowano

Zdecydowanie złe miejsce na zapytanie tego typu. I nie mam na myśli działu, mam na myśli całe forum. Bo na tym forum tego typu mody po prostu nie przechodzą (wiem z doświadczenia) :)

Jeżeli się TOBIE podoba, to bierz śmiało, bo to jest najważniejsze, a nie opinia innych.

Opublikowano

B5 to B5 a B7 to B7 a to, to co to jest? :thumbdown:

rozumiem, że są gusta i o nich się nie dyskutuję ale są też bezguścia...

Opublikowano

Zdecydowanie złe miejsce na zapytanie tego typu. I nie mam na myśli działu, mam na myśli całe forum. Bo na tym forum tego typu mody po prostu nie przechodzą (wiem z doświadczenia) :)

Jeżeli się TOBIE podoba, to bierz śmiało, bo to jest najważniejsze, a nie opinia innych.

Nie do końca. Chodzi o całokształt projektu, żeby był zrobiony ze smakiem. A w przypadku single frame ciężko dobrać resztę żeby pasowała do niego. W konsekwencji wychodzi taki składak i przedni zderzak pasuje do reszty jak pies do jeża :decayed: Pomijam jakość takich zderzaków która jest :thumbdown: Na potwierdzenie tego: na forum są samochody zrobione trochę inaczej niż nakazuje "forumowy szablon" a zostały przyjęte pozytywnie bo całość pasuje do siebie i ma swój styl.

Opublikowano

KIT UND SHIT MIT WIEJSKI TJUNING

co to już normalnych B5 w niemczech zabrakło i nie ma czego sprowadzać? :polew:

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to jest furka kogoś z klubu ale na pewno kiedyś już ta furka była na forum....

Powiem wam że przez pierwsze parę minut też chciałem takie dziwadło ale na szczęście ktoś odwalił tutaj totalny kaszan i nie pasuje to do B5 zwłaszcza sedana :sick3: Dla mnie jest to totalne bezguście :confused4:

Hitem byłoby to gdyby wszystko ładnie się zgrywało a tak to KICZ

Opublikowano

Dla mnie :thumbdown: