aju Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam Przeglądaliśmy dziś auto znajomego bo okazało się że nie ma doładowania. No i znalazł się wąż dziurawy na dole przy zderzaku. Nie możemy go znaleść na allegro, po porstu za dużo węży jest, a nie wiem jak dokładnie wygląda cały wąż. Ktoś mógł by dać linka z allegro albo podać nr części? AFN 96 + klima
plochy Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 To jest wąż od intercoolera do turbiny - nawet nie próbuj kupować innego niż oryginał - występuje tam bardzo duże ciśnienie i wysoka temperatura na dodatek jest powykrzywiany w "chińskie S". Sorry nei znam symbolu ale zamów go w serwisie AUDI jako ORI - zapomnij o zamienniku - zamiennik wytrzymał u znajomego 0,5 roku. Cena spora - około 300 PLN
grabson765 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ewentualnie poszukac mozesz jakiejs uzywki zaplacisz za nie grosze a jak nie to nowka z aso. zamiennik to najgorsze wyjscie...i podejrzewam ze takowych nawet nie ma
aju Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 kolega się załamie przy cenie oryginalnego nowego powiem żeby szukał używki
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zamienniki się nie sprawdzają, jak chcesz zaoszczędzić to szukaj używki
pawelwor Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Do swojego kupowałem taki przewód i kosztował mnie w serwisie VW jakieś 150zł (z ich dziwną marżą). Dodam, że przewód brałem z inna literką na końcu numeru części. Różni się tym, że jest to wcięcie na opaskę szersze, ale stare opaski podchodzą bez problemu. Edit: Numer części: 8D0 145 828 (i jakaś literka)
Rekomendowane odpowiedzi