mismlx1 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 zakupilem dzis a4 b6 i mam kilka pytan czytalem faq ale nie dokna tam wszystko jest co mnie interesuje. 1. w aucie jest zamontowany alarm czy zamykając dzrzwi z kluczyka on sie uaktywnia? pytam ponieważ zauważylem ze w drzwiach od strony kierowcy ponizej łokcia sa dwa przyciski jeden to taki jakby auto stało pod górkę a drugi nadający sygnał z pilota.mozna je włanczac i wylanczac ,czy nalezy tego uzywac i kiedy prosze bardzo o pomoc???? 2.komputer pokladowy ,zaznacze ze auto jest angieleskie,po prawej rece gdzie sie włancza wycieraczki mozna zmieniac komputer 1 na 2 i reset.dalej mozna zmieniac jaka temperatura ,potem ile pali aktualnie ale to sa jakies dziwne jednostki mpg cos takiego dobra pytanie dotyczy w ktorym miejscu i czy w ogóle jest opcja ile na danym paliwie przejade???? 3.trzecie pytanie dotyczy klimy,po chwili pracy czuc tak jakby lodówką nieswieżą podejrzewam ze trzeba to odgrzybic ale jestem w angli i po pierwsze nie wiem gidze i jaki srodek kupić,i jak to zrobić prosze o poradę. z gory dziekuje pozdrawiam. ps.autko jest masakra,ma kopa i powiem ze audi to jest klasa.po prostu dla mnie kosmos. kupiel 2002 rocznik 77 tys mil najechane pełna książka.zgadnijcie za ile funtów?????
zarowka79 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przyciski w dzwiach - samochód na lawecie - wyłączasz czujnik wstrząsowy - auto gotowe do transportu. Drugi to wyłączenie czujnika ruchu - wew. kabiny - możesz zostawić pieska w środku ale nie za długo Włączasz to i wyłączasz po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki i przy otwartych dzwiach kierowcy. Czerwona zapalona dioda oznacza stan wyłączony. Skoro masz książkę serwisową i instrukcję - to dlaczego jej nie czytasz. Sprawa z klimą - jedź do audi mają teraz promocję 99 funtów. Co do komputera - to MPG to Miles Per Galon - czyli ile przejedziesz mil na jednym galonie. Ile przejedziesz na baku to wyświetla się w formie 400 Mils MPG spalanie momentowe. symbol "fi" MPG to średnie spalanie. Resetem - krótko zmieniasz z Pozycji 1 na Poazycje 2 Resetem - długo - kasujesz Pozycja 1 to aktualna trasa Pozycja 2 to średnia z tras Auto pamięta Pozycję 1 przez jakiś czas nie pamiętam 10 albo 30 min od wyłączenia zapłonu. Nie zdziw się jak auto zacznie pokazywać ci 2:00 oznacza to, że czas jazdy lub czas od włączenia zapłonu przekroczył 2 godziny po wyłączeniu zapłonu na 10 - 15 min powinno zniknąć jeśli nie to reset zawsze działa. Masz jeszcze funkcje speed limit 1 i 2 możesz ustawić 2 zadane przez ciebie prędkości, przy których po przekroczeniu auto poinformuje cię sygnałem dzwiękowym - beep oraz świetlnym na desce rozdzielczej. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi