Tomeks Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 a na to trzeci: mi sie tak rece trzesa ze zanim mocz oddam to 3 razy dojde przed chwilą napisał do mnie Madas "Tomek,o co w tym chodzi ...że jak sie ma alzhaimera,to sika sie co 3 miesiące :?:" Madas,kondolencje dla twojej... ....1 strzał co miesiąc
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 a na to trzeci: mi sie tak rece trzesa ze zanim mocz oddam to 3 razy dojde przed chwilą napisał do mnie Madas "Tomek,o co w tym chodzi ...że jak sie ma alzhaimera,to sika sie co 3 miesiące :?:" Madas,kondolencje dla twojej... ....1 strzał co miesiąc moja to by Cię zdziwiła wytrzymałość i strzały a tak w ogóle to mnie z Trzeniem chyba pomyliłeś
duluki Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas a Tobie czasem w piątek na powitaniu rączki się nie trzęsły?? :mysli: :sick3:
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas a Tobie czasem w piątek na powitaniu rączki się nie trzęsły?? :mysli: :sick3: chyba po tej wodzie gazowanej
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas a Tobie czasem w piątek na powitaniu rączki się nie trzęsły?? :mysli: :sick3: niestety nie ...
Bart-S Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Hmmm myślałem że na kaczuchach on naprawdę tańczył a tu masz...
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Madas a Tobie czasem w piątek na powitaniu rączki się nie trzęsły?? :mysli: :sick3: chyba po tej wodzie gazowanej po wodzie to bąki strzelałem
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 chłopaki chodzcie na poznański :polew: a co nudno tam? nie sadze... :polew: [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 00:38_________________________________________________ Madas a Tobie czasem w piątek na powitaniu rączki się nie trzęsły?? :mysli: :sick3: chyba po tej wodzie gazowanej po wodzie to bąki strzelałem aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 chłopaki chodzcie na poznański :polew: A gdzie niby jesteśmy
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie: potem do Waszego pokoju się udałem
kuredu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie: potem do Waszego pokoju się udałem i siedział na twojej poduszce Nikuś :polew: :polew:
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie: potem do Waszego pokoju się udałem jak juz przewietrzyles galoty to mogles przyjsc do nas BTW - fajny ten watek "podsumowanie i foto" :kox:
Madas Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie: potem do Waszego pokoju się udałem i siedział na twojej poduszce Nikuś :polew: :polew: zgadza się .... a wiesz co potrafię :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 i siedział na twojej poduszce Nikuś :polew: :polew: bylem zbyt zalany zeby poczuc...
fantastic Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 aha... a ja myslalem ze jakas oczyszczalnia jest w poblizu a to Ty byles... :naughty: :gwizdanie: potem do Waszego pokoju się udałem jak juz przewietrzyles galoty to mogles przyjsc do nas BTW - fajny ten watek "podsumowanie i foto" :kox: ale cały czas na temat - podsumowujemy no nie :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 ja bym to podsumował w dwóch słowach i literce :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 ja bym to podsumował w dwóch słowach i literce :gwizdanie: siła i maizga 1
nike21 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 ja bym to podsumował w dwóch słowach i literce :gwizdanie: siła i maizga 1 to sa dwa slowa samogloska i literka [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 00:46_________________________________________________ ja bym to podsumował w dwóch słowach i literce :gwizdanie: chyba przy dwoch flaszkach i literatce
Rekomendowane odpowiedzi