Madas Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 z tego co wiem ktos do niego wpadl w nocy... :polew: niech ci co wpadli w/do niego w nocy,walną sobie w podpisie takimi wielkimi literami... ...MIAŁEM TRZEŃKA Piła 2009 będę lał chyba tydzień :polew: :polew:
Maniek Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Podsumowujac: Gratki Panowie za fiolecik
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Prezes to Prezes... ale Trzeniu jakis taki cichy po zlocie, a z tego co wiem ktos do niego wpadl w nocy... :polew: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 14:37_________________________________________________ pewnie nie może usiąść przy kompie :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ty się nie smiej bo ja pamiętam że mnie całowałeś po czole Prezes to Prezes... ale Trzeniu jakis taki cichy po zlocie, a z tego co wiem ktos do niego wpadl w nocy... :polew: Trzeniu to jest pierwszy organizator urodzin :polew: polecam się na przyszłość Pozdro dziki
poziek Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Ty się nie smiej bo ja pamiętam że mnie całowałeś po czole :decayed Ja doskonale pamiętam, że to była Marzena :gwizdanie: :naughty: :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Ty się nie smiej bo ja pamiętam że mnie całowałeś po czole :decayed Ja doskonale pamiętam, że to była Marzena :gwizdanie: :naughty: :naughty: jak miałeś kłaczka w ustach to byłem ja :gwizdanie:
poziek Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Ty się nie smiej bo ja pamiętam że mnie całowałeś po czole :decayed Ja doskonale pamiętam, że to była Marzena :gwizdanie: :naughty: :naughty: jak miałeś kłaczka w ustach to byłem ja :gwizdanie: miałem...koloru mocny blond :decayed: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 dzisiejsze ECHO DNIA Cieszę się, że wymyślona przeze mnie nazwa RFS stała się tak medialna
mcm Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 dzisiejsze ECHO DNIA Cieszę się, że wymyślona przeze mnie nazwa RFS stała się tak medialna
oZiX Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 dzisiejsze ECHO DNIA Cieszę się, że wymyślona przeze mnie nazwa RFS stała się tak medialna daje się dobrze w łapę to jest :polew:
kuredu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 za to grupa siła i miazga idzie jak tsunami
Madas Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 za to grupa siła i miazga idzie jak tsunami a co to ta siła i miazga :mysli:
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Prezes to Prezes... ale Trzeniu jakis taki cichy po zlocie, a z tego co wiem ktos do niego wpadl w nocy... :polew: może Trzenia boli do dziś
kuredu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 za to grupa siła i miazga idzie jak tsunami a co to ta siła i miazga :mysli: dwóch zwyroli z wlkp i reszta ekipy tylko do dziś nikt nie ustalił który jest siła a który miazga
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 oki Kuredu jest sprite ,a Madas jest pragnienie :polew: :polew:
mcm Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 oki Kuredu jest sprite ,a Madas jest pragnienie :polew: :polew: jebłem :polew: :polew:
duluki Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 czyli Kuredu jest SIŁA a Madas jest MIAZGA :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Madas Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 oki Kuredu jest sprite ,a Madas jest pragnienie :polew: :polew: :polew: czyli Kuredu jest SIŁA a Madas jest MIAZGA :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: albo może być zamiennie zależy od sytuacji
Rekomendowane odpowiedzi