Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A jednak żyjecie :tongue4: Jak Wam nie pasi to napiszcie kto kiedy może się spotkać to wspólnie ustalimy jakiś termin :hi:

Opublikowano

Siema.

Gdyby ktoś chciał coś sprzedać, kupić lub zamienić to od dwóch dni możecie zamieszczać darmowe ogłoszenia na www.BazarKwidzyn.pl ;-)

BTW może ktoś ma ochotę na youngtimera?

http://www.bazarkwidzyn.pl/announcement/1/BMW_e30_bezwypadkowy_oryginal_5900_PLN.html

Opublikowano
  • Autor

Już Ci się znudziła Bawarka? :mysli: Teraz będzie pewnie B8 w avancie z 2010 roku :naughty:

Opublikowano

Już Ci się znudziła Bawarka? :mysli: Teraz będzie pewnie B8 w avancie z 2010 roku :naughty:

A gdzie tam znudziła. Teraz poluje na e21 albo e28 ;-)

Opublikowano
  • Autor

Maniek u was tez taka pogoda deszczowo jesienna :wink4:

siema, no szału nie ma z pogoda, jak na maj to porażka :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hej mam pytanko,kiedy jest spocik 28 czy 29 jesli 28 to mi pasi i bede z mą nową audiencją :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hej mam pytanko,kiedy jest spocik 28 czy 29 jesli 28 to mi pasi i bede z mą nową audiencją :decayed:

Siema,

to info 28-29 było z kwietnia więc nieaktualne, ale wrzuciłem nową propozycję na spota 3.06. (Boże Ciało), jeśli Ci pasuje to daj znać, jak zbierzemy więcej osób to się spotkamy i pochwalisz się sprzętem :naughty::wink4:

Opublikowano
  • Autor

myśle że powinienem się pojawić na 95% :>

:good: na Sztum zawsze mozna liczyc :naughty: wstepnie rzucilem godz. 16-17, o ktorej Wam lepiej pasuje?

Opublikowano

U mnie audi troche doprowadzone do pozytywnego stanu. Więc jeśli będę w Kwidzynie to postaram się pojawić ;)

Opublikowano

Spoko ja sie pisze bede na 99 % . pozdro

godz jest spoko bo to wolny dzien wiec ok.

pozdro

Opublikowano
  • Autor

To w takim razie idziemy na kompromis i spotykamy się o 16:30 :wink4:[br]Dopisany: 29 Maj 2010, 19:44_________________________________________________

Spoko ja sie pisze bede na 99 % . pozdro

godz jest spoko bo to wolny dzien wiec ok.

pozdro

To jeszcze Jarka namów, bo już dawno go nie było :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:09_________________________________________________yaboo, avatar masz :kox::naughty: :naughty: :naughty: w BT dostałem takiego MMSka :gwizdanie:

Opublikowano

yaboo, avatar masz :kox::naughty: :naughty: :naughty: w BT dostałem takiego MMSka :gwizdanie:

_______________________________________________________________________________________________

lodówek nie było w pokoju , u mnie w zlewie była :kox: :kox: i to jaka :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

lodówek nie było w pokoju , u mnie w zlewie była :kox: :kox: i to jaka :polew: :polew:

klubowa :naughty:

Opublikowano

Szufla wszystkim!!ja też będę tak więc do zobaczenia.aha fajno jakby ktoś wziął komputerek i kabelek pozdro