Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty w Kwidzynie - zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To się zapowiada całkiem spora ekipa :naughty: Grzesiek będziesz swoim oldtimerem :?: :wink4: Jak co to postawisz gdzieś z boczku :>

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za spota, pogoda dopisała i oby za dwa tygodnie było tak samo :naughty:

BTW ...sprawdz po VINie bo moze to sedan byl... :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

Widzieliscie prognoze pogody na 20.06. :gwizdanie: Bedzie :beach::yeee: W końcu :good:

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano
  • Autor

Panowie wybiera się ktoś oprócz Arka i mnie na Ogólnopolski ? Jeśli tak to wpisywać się na listę bo zaraz nie będzie miejsc :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jest jakis wzor tych ulotek????

tak, jest :)yaboo wrzuć jak masz gdzieś w kompie :gwizdanie:

A przy okazji dobrze by było żeby 20.06. trochę ludzi zawitało to porozdajemy każdemu po kilkanaście sztuk i przynajmniej łatwiej będzie rozdystrybuować :naughty:

Opublikowano

mam wzór, zapodam w tym tygodniu :kox:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wzór ulotki :wink4:

AqzpS.jpg

Opublikowano
  • Autor

Siema, pamiętajcie że w niedziele po głosowaniu spotykamy się w okolicach cmentarza :decayed:

BTW Ulotka jest :kox: Nazwa pliku też :gwizdanie: :naughty:

Mam nadzieje że troche nowych osób przybędzie po tej akcji ulotkowej :mysli:

Opublikowano

Siema, pamiętajcie że w niedziele po głosowaniu spotykamy się w okolicach cmentarza :decayed:

BTW Ulotka jest :kox: Nazwa pliku też :gwizdanie: :naughty:

Mam nadzieje że troche nowych osób przybędzie po tej akcji ulotkowej :mysli:

Kwidzyn i okolice ;) kto się pojawi w niedzielę ?? ulotki mam :good: więc pora zacząć rozdawać, kilka A4-ek pokazało się w okolicy :gwizdanie:

Opublikowano

Jak mi nic nie wypadnie, to przybędę :)

Opublikowano
  • Autor

Jak mi nic nie wypadnie, to przybędę :)

:good: a jak reszta? Meldować się kto będzie :naughty: Pogoda dzisiaj sympatyczna :) [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 12:37_________________________________________________Dzięki Pany za spota, dzisiejsza frekwencja sięgnęła zenitu :tongue4: Ulotki zostały rozdane, a dla tych co nie byli zapraszam na GG lub PW, umówimy się i Wam też dam ulotki do dystrybucji :naughty:

Opublikowano

Ja nie dałem rady. Dopiero o 24 zjechałem z 3miasta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ale w ta niedziele mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i zaszczycisz swoja obecnoscia :> W ogole Panowie dajcie znac kto bedzie, moze zrobimy jakies nowe fotki :naughty:

Opublikowano

:hi:

będe w waszej okolicy w sierpniu na kila dni będe śledził wątek to kto wie jak będziecie coś organizowali to może zajade na pogaduchy

Opublikowano
  • Autor

:hi:

będe w waszej okolicy w sierpniu na kila dni będe śledził wątek to kto wie jak będziecie coś organizowali to może zajade na pogaduchy

zapraszamy :naughty::hi:

Opublikowano

Ale w ta niedziele mam nadzieje ze sie zrewanzujesz i zaszczycisz swoja obecnoscia :> W ogole Panowie dajcie znac kto bedzie, moze zrobimy jakies nowe fotki :naughty:

Niestety nie. Już wcześniej mówiłem, że niestety (a może stety) już ten weekend mam zaplanowany :)