Gość msh Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Czy w a4 97 r z climatronic powinna się wyświetlać temp otoczenia na desce
piurko Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jeśli masz FISA to zapewne tak, odwiedź Newbie
spanky Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Czy w a4 97 r z climatronic powinna się wyświetlać temp otoczenia na desce to zalezy czy masz wyswietlacz temp zewnetrznej w zegarach i czujnik tem zewnetrznej miedzy zderzakiem a chlodnica.... jezeli tak to powinna ,jezeli nie to nie powinna..... ;-)
Gość msh Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 W zegarach jest wyświetlacz ale nic nie wyświetla
Gość msh Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 A czy climatronik korzysta tez z czujnika temp zewnętrznej czy jest on niezbędny do prawidłowej pracy mam taki wyświetlacz tu gdzie temp i numer biegu jest ciemno
Pikuś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 A przygladales sie dokladnie i jestes pewien, ze sa tam ekraniki. Moze to jest zaslepione.
Sprinter Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Tak, klimatron korzysta z czujnika temp. zewn., pozwala ją włączyć powyżej 3 stopni celsjusza na dworze. Popatrz pod maską czy masz przed chłodnicą czujnik na takim ramieniu zamontowany, jeśli nie, to go po prostu nie masz.
Traviz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 hmm... a może go miernikiem sprawdzić czy działa ? Bo może nie daje sygnału...
Wihajster Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 i znowu w inglostat oszczedzaja i wyswietlacz z temperatura maja nie liczni :neutral: naszczescie ja mam :razz:
Rekomendowane odpowiedzi