Sprinter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Szerokość felgi jest ok, sam mam 8, ale upewnij się dokładnie jakie ET ma felga i jakie masz dystanse (zmierz je). Dodatkowo to, że obciera tylko jedna strona, możnaby odczytać jako krzywą budę, ale nie przesadzajmy bierz miarkę w rękę i pomierz sobie też wszystkie prześwity po obu stronach i poznaj różnice.
Iverson Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ok. jak czegoś się dowiem to dam znać. dzieki za rady! :biggrin:
schiller Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 nie no 8 sa spox na 18-tkach ale na 17, jeszcze z takimi dystansami to juz zaczyna sie komplikowac. dlatego Iverson posprawdzaj, pomierz co masz a pozniej pomyslimy dalej
kred Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 mialem tak w poprzednim autku bujnelo autkiem i tarlo z tylu. przyczyna - za duze felgi, za szerokie opony i na dodatek to wszystko bylo osadzone na dystansach przod i tyl. pomoglo przetoczenie dystansow kola bardziej sie schowaly i problem zniknal ale nie do konca. przy pelnym zaladunku 4 osoby na nierownasciach tarlo znowu.
Iverson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No i co zmieniłeś felgi?? Powtarzam się ta sprawa dotyczy tylko przodu z prawej strony, z innych oki!! to coś mi tu nie pasi!! amor jest oki , stwierdzone po moich oględzinach, może się mylę, nie mam już pomysłu! pozatym tak się dzieje jak jadę w 3 lub 4 osoby pod obciazeniem! więc pewnie amor!? bez sensu
schiller Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 miales zmierzyc te dystansy i sprawdzic jaki masz ET felgi.
Iverson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jutro bo non stop praca!! dam znac po 15-stej!! albo wczesniej jak dam radę! Tzn. dzisiaj później hehe!! ale mam bombę już! a zaczeło sie tak nie winnie!!
Rekomendowane odpowiedzi