Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++]Silver limousine by Bulczas 167KM & 340Nm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wrzuć jakąś fotkę tyłu z tymi przyciemnionymi bo nie wiem jak z efektem i czy samemu u siebie za to się zabierać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kilka fotek z mini sesji pod marketem :gwizdanie:

dscn2264o.jpg

dscn2262.jpg

dscn2261h.jpg

dscn2258s.jpg

dscn2256k.jpg

dscn2254w.jpg

Opublikowano

Miszczu... Te lampki z przodu z daleka wyglądają słabo... początkowo wydawało mi się że to przedliftowe, szczególnie na fotce 5... Weź no je pomazaj w czerń bardziej :decayed: A poza tym ja bym tu inną felgę widział :wink4:

Opublikowano

no te lampki na tyle ładnie okleiłeś :good: wsteczny też się okleja?? czy się wycina tak żeby został seryjny (jasny)??

co do przodu to się zgodzę z kolegą który wyżej napisał że trochę za jasne lampki.. w sumie te boczne kierunki też dość jasno wyglądają :gwizdanie:

ale ogólnie auto bardzo ładnie się prezentuje :) chyba od przyszłego tygodnia biorę się u siebie za ciemne dodatki :)

Opublikowano
  • Autor

Miszczu... Te lampki z przodu z daleka wyglądają słabo... początkowo wydawało mi się że to przedliftowe, szczególnie na fotce 5... Weź no je pomazaj w czerń bardziej :decayed: A poza tym ja bym tu inną felgę widział :wink4:

No jedną muszę rozklejać jeszcze raz to domaluje :wink4: Felga będzie inna na przyszły sezon bo teraz nie chce mi się już kombinować :gwizdanie:

no te lampki na tyle ładnie okleiłeś :good: wsteczny też się okleja?? czy się wycina tak żeby został seryjny (jasny)??

co do przodu to się zgodzę z kolegą który wyżej napisał że trochę za jasne lampki.. w sumie te boczne kierunki też dość jasno wyglądają :gwizdanie:

ale ogólnie auto bardzo ładnie się prezentuje :) chyba od przyszłego tygodnia biorę się u siebie za ciemne dodatki :)

Najpierw okleiłem całe lampy potem nożykiem delikatnie obrysowałem wsteczny i odkleiłem
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

bardzo ładna galeria

:good::notworthy::good:

Opublikowano
  • Autor

bardzo ładna galeria

Dzięki :wink4:

Setup zimowy :gwizdanie:

zdjcie003v.th.jpg[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:37_________________________________________________Aha zapomniałem napisać wpadło z musu turbo BRD :kox: Na wiosnę na pewno FMIC i strojenie :evil:

Opublikowano

bardzo ładna galeria

zdjcie003v.th.jpg[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:37_________________________________________________Aha zapomniałem napisać wpadło z musu turbo BRD :kox: Na wiosnę na pewno FMIC i strojenie :evil:

BRD pewnie od Crisa :kox:

Opublikowano
  • Autor

bardzo ładna galeria

BRD pewnie od Crisa :kox:

Akurat nie :tongue4:
Opublikowano

A co masz teraz za graty oprócz BRD? :naughty: No i mów mi tu zaraz skąd wytrzasnąłeś śrubkę do turbiny :wink4:

Opublikowano
  • Autor

A co masz teraz za graty oprócz BRD? :naughty: No i mów mi tu zaraz skąd wytrzasnąłeś śrubkę do turbiny :wink4:

No nic ciekawego :tongue4: 216-stki, kolektor AWX i soft pod ori graty :wink4: Śrubkę znalazłem w takim malutkim sklepie za stacją statoil na wawelu :wink4:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna A4-ka może ją kiedyś zobaczę na trasie :)

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Kurde tak patrzę na to auto na czarnej stali i mi się aż łezka w oku kręci ;(. Kurde z alu kłopotu zimą a kołpaki to od razu za***ią pewnie :wallbash:

Opublikowano

Bulczas sory ze dopiero teraz sie odzywam ale nie bylo mnie ostatnimi czasy, byles w Rybniku ogladac te kola :?: moge dzisiaj tam podjechac :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bulczas sory ze dopiero teraz sie odzywam ale nie bylo mnie ostatnimi czasy, byles w Rybniku ogladac te kola :?: moge dzisiaj tam podjechac :rolleyes:

Nie ma problemu nie śpieszy się :wink4:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 07:38_________________________________________________Dziś skończyłem podłączać spryski reflektorów kupione od kolegi z forum. Podczas testów z jednego spryskiwacza odpadło takie coś :wallbash::thumbdown:

09f1a4cc8478f9f6m.jpg

Kilka fotek kalkulatorem. Spryski jeszcze do spasowania trochę :gwizdanie: Jutro montaż wskaźnika dołądowania w kratce nawiewu :wink4:

c03d0260dc8e9e97m.jpg f6b250c4edbed893m.jpg 791359ad0ee36c11m.jpg 3f3d54ded03822fdm.jpg

8b72db717c3eeb4em.jpg 839e839947e314e0m.jpg 6796d238e69d47d1m.jpg a477c80e66bdb57bm.jpg

Opublikowano

brd bez 11ki hmmm

Opublikowano
  • Autor

brd bez 11ki hmmm

A w czym to przeszkadza :mysli:
Opublikowano

a477c80e66bdb57bm.jpg

Ale żeś wyrżnął te dziury :polew::good::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a477c80e66bdb57bm.jpg