Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++]Silver limousine by Bulczas 167KM & 340Nm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mówiłeś że gwint KW? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Hmm raczej nie, nawet kiedyś mówiłem że podobny do Twojego. Albo kiedyś się przejęzyczyłem :gwizdanie:

Opublikowano

Hmm raczej nie, nawet kiedyś mówiłem że podobny do Twojego. Albo kiedyś się przejęzyczyłem :gwizdanie:

no właśnie ale musi być inny.. bo mój FK siedzi fajnie sztywna a Twoja bujała jak porównywaliśmy :mysli:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
no właśnie ale musi być inny.. bo mój FK siedzi fajnie sztywna a Twoja bujała jak porównywaliśmy :mysli:

Teraz już jest trochę bardziej sztywny myślę że się uleżał :wink4: Na wiosnę kupię sportowe odbojniki bo teraz zapomniałem założyć :decayed: W zakrętach się nie przechyla, dziury tłumi nawet spoko, więc jestem zadowolony :>[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:38_________________________________________________Mały update nowe fele :naughty: Fotki na pierwszej stronie :wink4:

Opublikowano

ładny felunek :good: będziesz się mógł lansować :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Doszedł grill od eski :naughty: i kilka fotek z sesji :wink4:

Opublikowano

za***iste te nowe fotki :good: i auto mega koks :notworthy:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne foty a furmanke znam ze spotow ogolnie :good: Powodzenia w dalszych modach Pozdro :hi:

Opublikowano

te pomarańczowe kieruneczki wymień :P bo troche się gryzie z resztą. :cool1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dwie fotki po regulacji gwintu :kox:

zdj044.jpg

zdj043.jpg

Doszło kilka małych stylistycznych zmian jak boczne kierunki białe dymione, dymione przednie lampy oraz postojówki led :wink4:

150520101090.jpg

zdj040.jpg

W planach:

- w garażu czeka czarna folia na dach

- robi się powoli ciepło więc w niedługim czasie będzie montaż przedniego intercoolera

- no i trzeba jechać na korektę softu bo graty prawie wszystkie siedzą :naughty:

- na przyszły sezon chyba będzie felga rozmiar większa ale to się zobaczy bo w grę wchodzi tylko kilka wzorów które ciężko upolować

A także mam dylemat które lampy lepsze z lewej przyciemnione lekko a z prawej ori :mysli:

zdj042.jpg

[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 20:22_________________________________________________Nowe gadżety :wink4: Lampy po drugim lifcie, niedługo będą ściemnione :gwizdanie: Oraz podświetlenie tablicy rejestracyjnej diodami SMD.

zdj081.jpg

zdj0772.jpg

Opublikowano

zrób coś jeszcze z wydechem , wypoleruj albo zmień :decayed:

prawie bliźniacze auto z moim , no i praktycznie takie same plany mamy :kox:

trzeba sie będzie kiedyś na sesyje wybrać jakąś :kox:

Opublikowano

ładnie ładnie Panie kolego

4 ostatnie foto bym na konkurs do kalendarza wysyłał.[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:02_________________________________________________4 foty z pierwszego postu oczywiście

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bulczas masz tak pomalowane auto jak w podpisie? odśwież temat, bo na tym zdjęciu wygląda kozacko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Bulczas masz tak pomalowane auto jak w podpisie? odśwież temat, bo na tym zdjęciu wygląda kozacko :decayed:

Jest tak pomalowane jak w podpisie ale narazie nie mam czasu zrobić porządnych zdjęć :confused4: Może w tym tygodniu coś się uda strzelić :gwizdanie:
Opublikowano

Jest tak pomalowane jak w podpisie ale narazie nie mam czasu zrobić porządnych zdjęć :confused4: Może w tym tygodniu coś się uda strzelić :gwizdanie:

Ok, jak wróce z 'wakacji' to ocenie :kox:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

up w pierwszym poście, narazie tylko jedna fotka jak będzie czas to cyknę coś lepszego :wink4:

17062010071.jpg

Opublikowano

Wygląda miodzio :wink4:

Opublikowano

co kolego planujesz robić z tylnymi lampami?? malować, oklejać czy ciemne diody??

ja też się zastanawiam nad czarnymi dodatkami do swojej.. chociaż czarne felgi mnie odrzucają w większości przypadków :thumbdown: ale lampy dach i coś tam jeszcze w czerń można rzucić :)

Opublikowano

up w pierwszym poście, narazie tylko jedna fotka jak będzie czas to cyknę coś lepszego :wink4:

17062010071.jpg

czarny dach to kopa :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

co kolego planujesz robić z tylnymi lampami?? malować, oklejać czy ciemne diody??

ja też się zastanawiam nad czarnymi dodatkami do swojej.. chociaż czarne felgi mnie odrzucają w większości przypadków :thumbdown: ale lampy dach i coś tam jeszcze w czerń można rzucić :)

Tylne lampy są przyciemnione folią :wink4: A felga na przyszły sezon będzie chyba czarna :gwizdanie:

17062010071.jpg

czarny dach to kopa :tongue4::polew:

No taki wieś tuning na maxa :polew: